Τουρίστρια με αποκαλυπτικό μπικίνι «έφαγε» πρόστιμο και συνελήφθη σε παραλία στις Φιλιππίνες

Τουρίστρια με αποκαλυπτικό μπικίνι «έφαγε» πρόστιμο και συνελήφθη σε παραλία στις Φιλιππίνες Facebook Twitter
0

Μια τουρίστρια από την Ταϊβάν συνελήφθη και θα πληρώσει πρόστιμο επειδή φορούσε ένα άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι σε παραλία του Μπορακάι, στις Φιλιππίνες.

Η τουρίστρια, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό, πυροδότησε έντονη διαμάχη όταν εμφανίστηκε με στρινγκ μπικίνι σε μια από τις διάσημες παραλίες με λευκή άμμο, στις 9 Οκτωβρίου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Philippines News Agency (PNA).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το προσωπικό του ξενοδοχείου είπε στην γυναίκα, που ταξίδευε μαζί με τον σύντροφό της, πως το μαγιό της ήταν «ακατάλληλο» αλλά εκείνη επέλεξε να το φορέσει, λέγοντας πως ήταν «μορφή τέχνης». 

Τουρίστρια με αποκαλυπτικό μπικίνι «έφαγε» πρόστιμο και συνελήφθη σε παραλία στις Φιλιππίνες Facebook Twitter

Η νεαρή τουρίστρια συνελήφθη την επόμενη ημέρα όταν φόρεσε ένα άλλο στρινγκ μπικίνι στην παραλία. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε πως της επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 50 δολαρίων (2.500 πέσο Φιλιππίνων) για την «ερωτική αμφίεση». 

Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε στο PNA πως παρόλο που τα εγχώρια έθιμα του ζευγαριού μπορεί να διαφέρουν, «πρέπει να σέβονται την κουλτούρα και τις παραδόσεις μας». 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ