Τι ζήτησε ο Τομ Κρουζ για να εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι- Δεν ήταν χρήματα

Τι ζήτησε ο Τομ Κρουζ για να εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι- Δεν ήταν χρήμστα Facebook Twitter
Τομ Κρουζ/ Φωτ.: EPA
0

Ο Κέισι Γουάσερμαν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιτροπής LA28 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες, αποκάλυψε πρόσφατα πώς ο Τομ Κρουζ έγινε μέρος της θεαματικής τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. 

Στην τελετή, ο διάσημος ηθοποιός πηδούσε από την οροφή του Σταντ ντε Φρανς, χαιρετούσε τους φιλάθλους και έβγαινε από το στάδιο με μοτοσικλέτα, κρατώντας τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων. Το γεγονός ακολούθησε μια τηλεοπτική προβολή με τον Κρουζ να περιηγείται στο Παρίσι, να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο, να πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση και να προσγειώνεται κοντά στην επιγραφή του Χόλιγουντ, όπου μετέτρεψε τα γράμματα «O» σε δύο από τους Ολυμπιακούς κύκλους.

Σύμφωνα με τον Γουάσερμαν, η ιδέα ήρθε όταν συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να παράγουν ένα ζωντανό τηλεοπτικό σόου 15 λεπτών. Έτσι, αποφάσισαν να προσλάβουν τον παραγωγό Μπεν Γουίνστον, ο οποίος πρότεινε τη συμμετοχή του Κρουζ. «Το καλύτερο μέρος της ιστορίας είναι ότι κάναμε την πρόταση μέσω Zoom και η αρχική ιδέα ήταν να χρησιμοποιηθεί ένας κασκαντέρ στο στάδιο», δήλωσε ο Γουάσερμαν.

Προς έκπληξή τους, ο Κρουζ δέχτηκε σχεδόν αμέσως, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έκανε ο ίδιος όλες τις σκηνές. «Πέντε λεπτά μετά την παρουσίαση, είπε, “Είμαι μέσα, αλλά μόνο αν κάνω τα πάντα εγώ”», ανέφερε ο Γουάσερμαν, απορρίπτοντας την ιδέα του κασκαντέρ.

Παρόλο που οι συνεργάτες του ήταν σκεπτικοί, ο Κρουζ απέδειξε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει. «Ο Γουίνστον μου είπε να μην ενθουσιαστώ πολύ, γιατί όταν η ομάδα του συνειδητοποιήσει πόσες μέρες γυρισμάτων και πρόβες θα χρειαστούν, δεν θα γίνει ποτέ. Όμως, ο Κρουζ έγινε όλο και πιο εμπλεκόμενος», σημείωσε ο Γουάσερμαν.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, καθώς γύριζε την όγδοη ταινία “Mission: Impossible”, ο Κρουζ συμμετείχε αφιλοκερδώς και σε μια περίοδο γεμάτη υποχρεώσεις. Ο Γουάσερμαν θυμάται: «Τελείωσε τα γυρίσματα του “Mission: Impossible” στο Λονδίνο στις 6 μ.μ., μπήκε σε αεροπλάνο, προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες στις 4 το πρωί και ξεκίνησε αμέσως τα γυρίσματα της σκηνής. Κάνει δύο πτώσεις από το αεροπλάνο, καθώς η πρώτη δεν του άρεσε, και αμέσως μετά ελικόπτερο από το Παλέντεϊλ στο Χόλιγουντ και ξανά πίσω στο Λονδίνο».

Η αφοσίωση του Κρουζ και η εκπληκτική του συμμετοχή κατέστησαν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 μοναδική και αξέχαστη.

Με πληροφορίες από Entertainment Weekly

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Διεθνή / Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Στην «ανοικτή επιστολή» της, η οργάνωση διακηρύσσει ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα «να αμυνθεί κατά ενός εχθρού που επιβάλλει τον πόλεμο στη χώρα μας και δεν σταματά τις επιθέσεις του».
LIFO NEWSROOM
Miss Universe 2025: Στέλεχος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Διεθνή / Miss Universe 2025: Εκπρόσωπος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Η Fatima Bosch αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα αγενή συμπεριφορά από τον 60χρονο Nawat Itsaragrisil, ο οποίος την επέπληξε δημόσια με τον ισχυρισμό ότι η διαγωνιζόμενη δεν ανήρτησε προωθητικό περιεχόμενο στα social media
LIFO NEWSROOM
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται τον «βαθύ σεβασμό» του για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM