Τέταρτο το κόμμα του Τσίπρα στην Ιταλία

Τέταρτο το κόμμα του Τσίπρα στην Ιταλία Facebook Twitter
3

Στο 6,1% δείχνει δημοσκόπηση που έγινε στην Ιταλία εν όψει ευρωεκλογών το κόμμα «Μια άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα». Οι Δημοκρατικοί παραμένουν πρώτη πολιτική δύναμη με ποσοστό 28,6% ενώ στη 2η θέση είναι το κόμμα Φόρτσα Ιτάλια με 22,7%. Ακολουθεί, με 22,6%, το Κίνημα Πέντε Αστέρων .

Η Λέγκα δεν ξεπερνά το 4,3%, ενώ η Νέα Κεντροδεξιά εξασφαλίζει το 3,6%.

Σε ό,τι αφορά στην ψήφο των Ιταλών σε ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές, το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα είναι πρώτη πολιτική δύναμη ενώ στη δεύτερη θέση είναι το Κίνημα Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο και τρίτο το Φόρτσα Ιτάλια.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM