Συνωμοσία για τη δολοφονία του αφεντικού της Rheinmetall επιβεβαιώνει το ΝΑΤΟ

Συνωμοσία για τη δολοφονία του αφεντικού της Rheinmetall επιβεβαιώνει το ΝΑΤΟ Facebook Twitter
Ο διευθύνων σύμβουλος της Rheinmetall Άρμιν Πάπεργκερ / φωτ.: Rheinmetall
0

Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ δήλωσε σήμερα πως μεταξύ των ενεργειών δολιοφθοράς που διαπράχθηκαν σε χώρες μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνονται απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως αυτή για τον επικεφαλής της γερμανικής βιομηχανίας όπλων Rheinmetall.

Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο αναπληρωτής βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ για την Καινοτομία, τον Υβριδικό Τομέα και τον Κυβερνοχώρο, ο Τζέιμς Απαθουράι, επιβεβαίωσε την απειλή εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της Rheinmetall Άρμιν Πάπεργκερ που μέχρι τώρα είχε αναφερθεί μόνο από τα μέσα ενημέρωσης.

Είπε πως περιστατικά δολιοφθοράς περιελάμβαναν τον «εκτροχιασμό τρένων, πράξεις εμπρησμού, επιθέσεις σε ιδιοκτησία πολιτικών, απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως η απειλή που έγινε δημόσια γνωστή κατά του επικεφαλής της Rheinmetall. Ομως υπήρξαν επίσης και άλλες συνωμοσίες».

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM