Συνωμοσία για τη δολοφονία του αφεντικού της Rheinmetall επιβεβαιώνει το ΝΑΤΟ

Συνωμοσία για τη δολοφονία του αφεντικού της Rheinmetall επιβεβαιώνει το ΝΑΤΟ Facebook Twitter
Ο διευθύνων σύμβουλος της Rheinmetall Άρμιν Πάπεργκερ / φωτ.: Rheinmetall
0

Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ δήλωσε σήμερα πως μεταξύ των ενεργειών δολιοφθοράς που διαπράχθηκαν σε χώρες μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνονται απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως αυτή για τον επικεφαλής της γερμανικής βιομηχανίας όπλων Rheinmetall.

Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο αναπληρωτής βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ για την Καινοτομία, τον Υβριδικό Τομέα και τον Κυβερνοχώρο, ο Τζέιμς Απαθουράι, επιβεβαίωσε την απειλή εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της Rheinmetall Άρμιν Πάπεργκερ που μέχρι τώρα είχε αναφερθεί μόνο από τα μέσα ενημέρωσης.

Είπε πως περιστατικά δολιοφθοράς περιελάμβαναν τον «εκτροχιασμό τρένων, πράξεις εμπρησμού, επιθέσεις σε ιδιοκτησία πολιτικών, απειλές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία επικεφαλής βιομηχανιών όπως η απειλή που έγινε δημόσια γνωστή κατά του επικεφαλής της Rheinmetall. Ομως υπήρξαν επίσης και άλλες συνωμοσίες».

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM