Στους 311 οι νεκροί του ναυαγίου στη Λαμπεντούζα

Στους 311 οι νεκροί του ναυαγίου στη Λαμπεντούζα Facebook Twitter
0

Οι Ιταλοί δύτες ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το ναυάγιο του πλοιαρίου που μετέφερε περίπου 500 ανθρώπους από τις ακτές της Αφρικής στο νησί Λαμπεντούζα της Ιταλίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ιταλικής ακτοφυλακής, οι έρευνες ενδέχεται να συνεχιστούν, αλλά στην περιοχή γύρω από το κουφάρι του πλοίου και όχι μέσα σε αυτό.

Ο τραγικός απολογισμός φτάνει τους 311 νεκρούς, με 50 να εξακολουθούν να αγνοούνται ακόμη. Χθες ανασύρθηκαν εννέα ακόμη σοροί.

Από τους 500 περίπου ανθρώπους από την Ερυθραία και τη Σομαλία που μετέφερε το πλοιάριο κατάφεραν να σωθούν μόνο 155.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM