Σκηνές πανικού στο Λονδίνο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα - Διασώθηκαν δύο γυναίκες

Σκηνές πανικού στο Λονδίνο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα - Διασώθηκαν δύο γυναίκες Facebook Twitter
0

Ένα διώροφο λεωφορείο έπεσε το πρωί της Πέμπτης πάνω σε κατάστημα στο νότιο Λονδίνο σπέρνοντας τον πανικό. Δύο γυναίκες παγιδεύτηκαν ενώ άγνωστος είναι ακόμη ο αριθμός των τραυματιών.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου έφτασαν αμέσως στο σημείο και με τη βοήθεια εναέριας σκάλας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν τις δύο γυναίκες. 


Ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με το BBC, είπε ότι είδε το λεωφορείο να χάνει τον έλεγχο πριν πέσει στην πρόσοψη του καταστήματος, η οποία και έχει καταστραφεί ολοσχερώς. 

Σκηνές πανικού στο Λονδίνο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα - Διασώθηκαν δύο γυναίκες Facebook Twitter


Ο οδηγός του λεωφορείου έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Πηγές αναφέρουν ότι οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν πάνω από 12.

Ο 34χρονος Andrew Matthews, επιβάτης του λεωφορείου δήλωσε μετά το συμβάν:  «Ήμουν στον τελευταίο όροφο στο πίσω μέρος του λεωφορείου ευτυχώς. Παρατήρησα ότι το λεωφορείο χάνει την πορεία του. Άκουσα την σύγκρουση και είδα την οροφή του καταστήματος να περνάει μέσα στο λεωφορείο και εκτοπίστηκα κάποιες θέσεις. Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν και πρόσεξα μια κυρία που είχε σφηνώσει. Υπήρχε πολύ αίμα».

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση. Οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των επιβατών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM