Σαουδάραβας έκοψε το χέρι της υπηρέτριάς του γιατί ζητούσε να πληρωθεί

Σαουδάραβας έκοψε το χέρι της υπηρέτριάς του γιατί ζητούσε να πληρωθεί Facebook Twitter
5

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια Ινδή υπηρέτρια όταν ο εργοδότης της Σαουδικής καταγωγής της έκοψε το χέρι.

Το τραγικό συμβάν φέρεται έγινε όταν η Ινδή είπε στην αστυνομία σχετικά με τη σωματική και ψυχική παρενόχληση και τα βασανιστήρια που υπέστη στο σπίτι.


Η Kasthury Munirathnam, ηλικίας 55 ετών από την πολιτεία Tamil Nadu της νοτιοανατολικής Ινδίας, πήγε στη Σαουδική Αραβία τον Ιούλιο για να εργαστεί ως υπηρέτρια. Σύμφωνα με την αδελφή της Vijayakumari, Kasthury, «αναγκάστηκε να αναλάβει τη θέση εργασίας στο εξωτερικό, αφού η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα μετά το γάμο των τριών παιδιών της».

 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εργασίας της ως καμαριέρα, φέρεται να υποβλήθηκε σε ψυχικά και σωματικά βασανιστήρια. Οι εργοδότες της, δεν της έδιναν τροφή και δεν την πλήρωναν, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PTI η αδελφή της.

 

Η Kasthury τότε αποφάσισε να πει στην αστυνομία για όσα αντιμετώπιζε εκεί καθώς και για το γεγονός ότι δεν είχε πληρωθεί. Αλλά ο εργοδότης της θύμωσε.

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Σεπτεμβρίου «Όταν προσπάθησαν να ξεφύγει από την παρενόχληση και τα βασανιστήρια, ο εργοδότης έκοψε το δεξί χέρι. Έπεσε κάτω και υπέστη σοβαρές κακώσεις νωτιαίου μυελού», είπε η αδελφή της άτυχης γυναίκας.

«Της έκοψε το χέρι όταν προσπάθησε να δραπετεύσει από το σπίτι βγαίνοντας στο μπαλκόνι. Κάποιοι γείτονες τη μετέφεραν στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

Τώρα η Kasthury νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ριάντ, αλλά θέλει να γυρίσει στην Ινδία.

Εν τω μεταξύ, η Ινδή υπουργός Εξωτερικών Sushma Swaraj φέρεται να είναι εξοργισμένη με το περιστατικό, λέγοντας ότι αυτό ήταν «απαράδεκτο».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM