Ρωσία: Μυστηριώδης θάνατος διευθυντή ρωσικού ναυπηγείου

Ρωσία: Μυστηριώδης θάνατος διευθυντή ρωσικού ναυπηγείου Facebook Twitter
Φωτ.: Ναυπηγείο Admiralty Shipyards
0

Ένα σημαντικό ρωσικό ναυπηγείο, όπου κατασκευάζονται μη πυρηνοκίνητα υποβρύχια, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο γενικός διευθυντής του απεβίωσε αιφνιδίως, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Το Admiralty Shipyards, που βρίσκεται στον δυτικό λιμένα της Αγίας Πετρούπολης, ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλεξάντερ Μπουζάκοφ, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής του από τον Αύγουστο του 2012.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, στο ναυπηγείο κατασκευάζονται ντιζελοκίνητα υποβρύχιο Kilo, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν πυραύλους πλεύσης Kalibr.

Τον Απρίλιο η Μόσχα ανέφερε ότι χρησιμοποίησε ένα ντιζελοκίνητο υποβρύχιο στη Μαύρη Θάλασσα για να πλήξει ουκρανικούς στρατιωτικούς στόχους με πυραύλους Kalibr.

Το ναυπηγείο ανέφερε ότι ο Μπουζάκοφ αποφοίτησε το 1980 και είχε εμπειρία άνω των 40 ετών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν ηλικίας μεταξύ 60-70 ετών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Ανήλικη μεταξύ των συλληφθέντων διαδηλωτών καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Ιράν: Ανήλικη μεταξύ των συλληφθέντων διαδηλωτών κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τις Αρχές

Δύο άτομα που συνελήφθησαν, εκ των οποίων μία16χρονη, κατήγγειλαν σε οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΔΑΣΜΟΙ ΕΕ

Διεθνή / Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα και θα γίνει» – Στόχος η απομάκρυνση της ρωσικής απειλής

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει αφότου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025 πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας
THE LIFO TEAM