Πολίτες θα μπορούν για πρώτη φορά να εξερευνήσουν μόνοι τους κήπους του Μπάκιγχαμ και να κάνουν πικ νικ εκεί αυτό το καλοκαίρι.

 

Εξαιτίας της πανδημίας για δεύτερη χρονιά ακυρώθηκαν οι παραδοσιακές καλοκαιρινές ξεναγήσεις εντός του παλατιού. Όμως, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο πολίτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα, δίχως ξεναγό, στους ιδιωτικούς κήπους της βασίλισσας Ελισάβετ των 157 στρεμμάτων.

 

Τμήματα των κήπων περιλαμβάνονταν στο παρελθόν στις περιηγήσεις με ξεναγό στο Μπάκιγχαμ, αλλά για πρώτη φορά οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι τους, όπως και να ανακαλύψουν μόνοι τους τις ομορφιές τους. 

 

Πολίτες θα μπορούν να κάνουν πικ νικ στους κήπους του Μπάκιγχαμ το καλοκαίρι- Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια
Πηγή φωτό Royal Collection Trust/ John Campbell

 

Μετά την ανακοίνωση η ζήτηση για τα εισιτήρια ήταν τεράστια. Χιλιάδες άνθρωποι ήταν σε αναμονή για μία ώρα στο ηλεκτρονικό σύστημα, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, που κοστίζει 16,50 λίρες για τους ενήλικες και 9 λίρες για τα παιδιά.

 

Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα ή πικ νικ στο γκαζόν στους κήπους του παλατιού. Όμως, θα απαγορεύεται το μπάρμπεκιου, τα παιχνίδια με μπάλα και η κατανάλωση αλκοόλ.

 

Πολίτες θα μπορούν να κάνουν πικ νικ στους κήπους του Μπάκιγχαμ το καλοκαίρι- Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια
Πηγή φωτό Royal Collection Trust/ John Campbell

 

Οι κήποι του Μπάκιγχαμ έχουν πάνω από 1.000 δέντρα- ανάμεσα σε αυτά που θα μπορούν να δουν οι πολίτες είναι κάποια που φύτεψε η βασίλισσα Βικτώρια και ο πρίγκιπας Αλβέρτος- λίμνη, 30 είδη πουλιών και μελίσσια μεταξύ άλλων.

 

Με πληροφορίες από ΒΒC

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr