Πληροφορίες για εντολή των τζιχαντιστών να εκτελούνται τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Πληροφορίες για εντολή των τζιχαντιστών να εκτελούνται τα παιδιά με ειδικές ανάγκες Facebook Twitter
1

Σοκαριστικές πληροφορίες για μια ακόμη φρικαλεότητα των τζιχαντιστών του ISIS μεταδίδει το blog  Mosul Eye.

Σύμφωνα με το blog που η Mirror αναφέρει ότι ανήκει σε ιρακινή οργάνωση, οι φανατικοί ισλαμιστές έχουν δώσει «φετφά» που διατάζει τα μέλη του να σκοτώσουν όλα τα παιδιά με σύνδρομο Down, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και όσα έχουν γενετικές ανωμαλίες.

Όπως μεταδίδει η οργάνωση ήδη έχουν καταγραφεί πάνω από 38 δολοφονίες παιδιών με σύνδρομο Down, ηλικίας από μίας εβδομάδας έως τριών μηνών στη Συρία αλλά και στη Μοσούλη.

Στην ανακοίνωση των ακτιβιστών αναφέρεται ότι όλα τα παιδιά δολοφονήθηκαν με ασφυξία ή θανατηφόρα ένεση, καθώς τα θεωρούσαν "βάρος για την κοινωνία".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM