Πίτμπουλ προστάτευσε ένα παιδί 3 ετών που είχε εξαφανιστεί μέχρι να το βρει η αστυνομία

Πίτμπουλ προστάτευσε ένα παιδί 3 ετών που είχε εξαφανιστεί μέχρι να το βρει η αστυνομία Facebook Twitter
0

Ήρωας ανακηρύχθηκε ένα πιστό πίτμπουλ στη Φλόριντα που προστάτευσε τον ιδιοκτήτη του, ένα αγόρι 3 ετών, το οποίο είχε χαθεί, μέχρι να το βρουν οι διασώστες.

Ο Μπάντι, όπως ονομάζεται ο σκύλος, στάθηκε στο πλευρό του μικρού παιδιού και βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει το αγόρι, που περιπλανιόταν στο δάσος την Τρίτη, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση του αγοριού όταν πανικόβλητη η μητέρα του κάλεσε στην αστυνομία για να αναφέρει πως χάθηκε ο γιος της, ο οποίος τελευταία φορά που τον είδε έπαιζε στην αυλή μαζί με τα αδέρφια του, ενώ είχε εξαφανιστεί επίσης και ο σκύλος της οικογένειας.

Αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού μέχρι που δέχθηκαν κλήση από έναν γείτονα πως βρήκε το αγόρι, σημειώνοντας ωστόσο πως ο Μπάντι ήταν πολύ προστατευτικός και δεν άφηνε κανέναν ξένο να το πλησιάσει. 

Βίντεο από τις κάμερες στις στολές των αστυνομικών δείχνει τον σκύλο να οδηγεί τις αρχές στο εξαφανισμένο αγόρι, όταν έφτασαν στο σημείο.

«Ήταν τόσο αίσιο τέλος σε κάτι που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί τραγικά. Συνεχώς γνωστοποιούμε δυσάρεστες ειδήσεις. Νιώθω τόσο καλά που επιτέλους έχω να αφηγηθώ μια καλή ιστορία», σχολίασε ο σερίφης.

Η αστυνομία διευκρίνισε πως ο σκύλος είναι καλά στην υγεία του και πως το παιδί δεν τραυματίστηκε στην επιχείρηση διάσωσης.

«Ευτυχώς καταφέραμε να επανενώσουμε το παιδί με την μητέρα του, χάρη εν μέρει στον "καλύτερο φίλο του ανθρώπου" και την ειδοποίηση ενός γείτονα», έγραψε το γραφείο του σερίφη σε μήνυμα στα social media, προσθέτοντας τα hashtags «δώστε ένα κόκαλο σε αυτόν τον σκύλο», «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» και «η Λάσι δεν είναι τίποτα μπροστά στον Μπάντι».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ