Πιάστηκαν στα χέρια στην τουρκική Βουλή - Χτύπησαν στο κεφάλι βουλευτή

Πιάστηκαν στα χέρια στην τουρκική Βουλή και άνοιξαν το κεφάλι βουλευτή-Σοβαρά επεισόδια Facebook Twitter
Ο Hüseyin Örs που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία επειδή είχε τραυματισμό και στην πλάτη-Φωτ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο
0

Τη δεύτερη ημέρα των διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό στην Τουρκία επικράτησε εκ νέου ένταση στη Γενική Συνέλευση της Βουλής. Οι βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος AK και του IYI συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ο Hüseyin Örs, μέλος του IYI, του οποίου το κεφάλι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, αναγκάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ενώ ο βουλευτής του Κόμματος IYI Ümit Beyaz  μιλούσε στο βήμα, υπήρξαν λεκτικές αντεγκλήσεις  μεταξύ των βουλευτών του AK και του IYI.Ο Χαϊντάρ Ακάρ, Αντιπρόεδρος της Συνέλευσης, ο οποίος προήδρευε της συνόδου, έκανε ένα 10λεπτο διάλειμμα. Κι εκεί ήταν που κορυφώθηκε η ένταση.

Βουλευτές αντάλλαξαν γροθιές ενώ έχει αναφερθεί ότι ο επικεφαλής του IYI βουλευτής Τραπεζούντας Hüseyin Örs  , ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από τον  βουλευτή του AK Bursa  Zafer Işık, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.. Με παρέμβαση άλλων βουλευτών, η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Ο Hüseyin Örs που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία επειδή είχε τραυματισμό και στην πλάτη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ