Πέρασε τα διόδια 115 φορές χωρίς να πληρώσει - Συνελήφθη και έλαβε πρόστιμο 19.600 ευρώ

Πέρασε τα διόδια 115 φορές χωρίς να πληρώσει - Συνελήφθη και έλαβε πρόστιμο 19.600 ευρώ Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Οδηγός νταλίκας δεν πλήρωνε διόδια για περίπου έναν χρόνο και βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών απολογούμενος.

Ο επαγγελματίας οδηγός πέρασε 115 φορές από διόδια αλλά αρνούνταν πεισματικά να πληρώσει, ενώ προκαλούσε και ζημιές στους σταθμούς από τους οποίους περνούσε «λαθραία».

Την Τρίτη καταδικάστηκε από γαλλικό δικαστήριο σε τρίμηνη φυλάκιση, με αναστολή, αλλά και χρηματικό πρόστιμο 19.600 ευρώ. 

Η πλευρά του έχει αντιταχθεί στο ύψος του προστίμου, εντός του οποίου είναι και ο λογαριασμός για τις μπάρες που κατέστρεψε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε χαλάσει ο ηλεκτρονικός πομπός που είχε για την πληρωμή και η εταιρεία του δεν τον είχε επισκευάσει.

Μετά τη σύλληψή του, η εταιρεία έδωσε στους οδηγούς της κάρτες για να πληρώνουν τα διόδια.

Παράξενες Ειδήσεις
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία: 265 νεκροί, μόλις ένας επιβάτης επέζησε - Μαρτυρίες για «περισυλλογή πτωμάτων»

Διεθνή / Συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία: 265 νεκροί, μόλις ένας επιβάτης επέζησε - Μαρτυρίες για «περισυλλογή πτωμάτων»

Η Air India επιβεβαίωσε ότι 241 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή της πτήσης AI171, ενώ 20 και πλέον άνθρωποι έχασαν την ζωή του στα κτίρια που προσέκρουσε το αεροσκάφος πριν τυλιχθεί στις φλόγες
LIFO NEWSROOM