Το Πεντάγωνο δημιουργεί νέα ομάδα έρευνας για UFO

Το Πεντάγωνο δημιουργεί νέα ομάδα έρευνας για UFO Facebook Twitter
0

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει νέα ομάδα, η οποία θα ερευνά αναφορές για την παρουσία ιπτάμενων αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας (UFO) σε ελεγχόμενο εναέριο χώρο. 

Η δημιουργία αυτής της ομάδας έρχεται μήνες αφότου η κυβέρνηση των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα έκθεση- που περιελάμβανε 144 παρατηρήσεις- η οποία ανέφερε ότι υπήρχε έλλειψη επαρκών δεδομένων για να προσδιοριστεί η φύση μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων. 

Η Airborne Object Identification and Management Synchronization Group (Ομάδα Συγχρονισμού Ταυτοποίησης και Διαχείρισης Ιπτάμενων Αντικειμένων), όπως θα ονομάζεται η νέα ομάδα, θα εποπτεύεται από τον υφυπουργό Άμυνας Αρμόδιο για τις υπηρεσίες Πληροφοριών, τον διευθυντή του Γενικού Επιτελείου και αξιωματούχους του γραφείου του διευθυντή Εθνικών Υπηρεσιών Πληροφοριών. 

Η νέα ομάδα θα διαδεχθεί την task force του αμερικανικού Ναυτικού για τα άγνωστης ταυτότητας εναέρια φαινόμενα. Αποστολή της θα είναι η ανίχνευση, αναγνώριση και ταυτοποίηση αντικειμένων, όπως και η αξιολόγηση και ο μετριασμός όποιας σχετικής απειλής, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο. 

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η υφυπουργός Άμυνας Κάθλι Χικς ανέφερε ότι η παρουσία άγνωστης ταυτότητας εναέριων φαινομένων σε ελεγχόμενους εναέριους χώρους αποτελεί πιθανή απειλή για την ασφάλεια ων πληρωμάτων και εγείρει πιθανές ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια. 

Με πληροφορίες από Reuters
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ