Τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA επιβεβαίωσαν ότι η σορός που εντοπίστηκε στον Πειραιά ανήκουν στον αγνοούμενο, από τον Αύγουστο, Γάλλο χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ.

 

Ο 27χρονος είχε δηλωθεί αγνοούμενος από την Παρασκευή 21 Αυγούστου. Είχε έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να μείνει εδώ και προσωρινά διέμενε σε ξενοδοχείο, κοντά στο οποίο εντοπίστηκε η σορός του πριν από λίγες ημέρες.

 

Τα αποτελέσματα από το δείγμα DNA επιβεβαίωσαν ότι η σορός ανήκει στον Γάλλο χορευτή ωστόσο αναμένονται απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του.

 

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν έχει εντοπίσει κακώσεις στον σκελετό ωστόσο, επειδή δεν υπάρχουν ιστοί δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ο σκελετός εντοπίστηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά την εξαφάνισή του από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη.

 

Όταν εντόπισαν τη σορό ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και η πυροσβεστική, που ανέσυρε το πτώμα.Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, σύμφωνα με το anikolouli.gr, την αναζήτηση από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας και είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020.

 

Την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε ότι θα πάει για διαλογισμό και έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί.