Παρίστανε την 22χρονη κόρη της για να παίρνει φοιτητικά δάνεια και να βγαίνει με νεαρούς

Παρίστανε την 22χρονη κόρη της για να παίρνει φοιτητικά δάνεια και να βγαίνει με νεαρούς Facebook Twitter
Η Laura Oglesby ομολόγησε ότι έκλεψε την ταυτότητα της κόρης της, Lauren Hays.
0

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης είναι μια μητέρα από το Μιζούρι, που ομολόγησε ότι έκλεψε την ταυτότητα της κόρης της, η οποία ζει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, για να παίρνει φοιτητικά δάνεια, να γραφτεί στο κολέγιο και να βγαίνει ραντεβού με νεαρούς. 

Η Laura Oglesby, 48 ετών, προσποιούταν την κόρη της, Lauren Hays, για περισσότερα από δύο χρόνια καταφέρνοντας να ξεγελάσει όχι μόνο τους κατοίκους της μικρής πόλης Mountain View αλλά και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. 

Το 2016, η Oglesby έκανε αίτηση για κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης στο όνομα της κόρης της, την οποία έλαβε αμέσως ταχυδρομικώς.

Παρίστανε την 22χρονη κόρη της για να παίρνει φοιτητικά δάνεια και να βγαίνει με νεαρούς Facebook Twitter
Η 48χρονη πέρασε πάνω από δύο χρόνια παριστάνοντας την 22χρονη κόρη της.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η 48χρονη -με καταγωγή από το Αρκάνσας που ήταν τότε 43 ετών- πήρε την ταυτότητα της κόρης της, λέγοντας ότι το όνομά της ήταν Lauren Hays και ότι ήταν μόνο 22 ετών.

Επίσης άρχισε μέχρι και να αποπλανεί άντρες στην ηλικία των 20, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα ότι η Oglesby ήταν σχεδόν δύο δεκαετίες μεγαλύτερη από ό,τι έλεγε.

«Όλοι το πίστεψαν. Είχε ακόμη και συντρόφους που πίστευαν ότι ήταν σε αυτή την ηλικία: 22 ετών», είπε στους New York Times ο Jamie Perkins, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Mountain View.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός KY3 δείχνουν την 48χρονη να έχει μέχρι λογαριασμό στο Snapchat στο όνομα της κόρης της, όπου πόζαρε με διάφορα φίλτρα για νεανική εμφάνιση.

«Είχε υιοθετήσει έναν νεανικό τρόπο ζωής: ρούχα, μακιγιάζ και προσωπικότητα», είπε ο ντετέκτιβ Stetson Schwien στο τοπικό ABC.

Παρίστανε την 22χρονη κόρη της για να παίρνει φοιτητικά δάνεια και να βγαίνει με νεαρούς Facebook Twitter
Η Oglesby είχε λογαριασμό Snapchat στο όνομα της κόρης της, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες με διάφορα για νεανική εμφάνιση.Η Oglesby ζούσε μαζί με ένα ζευγάρι, τους Avery και Wendy Parker, που είχαν πειστεί ότι επρόκειτο για μια νεαρή γυναίκα, η οποία έφυγε από το σπίτι της λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η ίδια τους είχε πει πως ονομάζεται Lauren Hays και συνέχισε να ζει μαζί τους για σχεδόν δυο χρόνια. 

Εκείνη την εποχή, η Oglesby έκανε αίτηση για άδεια οδήγησης στο όνομα της κόρης της πριν εγγραφεί στο Southwest Baptist University, ενώ έλαβε επίσης 9.400 δολάρια σε φοιτητικά δάνεια, 5.920 δολάρια σε επιχορηγήσεις και 1.863 δολάρια σε χρηματοοικονομικά έξοδα.

Εργαζόταν ακόμη και στην τοπική βιβλιοθήκη του Mountain View, όπου οι ντόπιοι τη γνώριζαν ως Lauren Hays.

Παρίστανε την 22χρονη κόρη της για να παίρνει φοιτητικά δάνεια και να βγαίνει με νεαρούς Facebook Twitter
Η Oglesby, στην ηλικία των 40 της, ποζάρει για selfie την περίοδο που ζούσε με το όνομα της κόρης της.

Ωστόσο, μετά από σχεδόν δυο χρόνια, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2018, αποκαλύφθηκε η απάτη της. Οι αρχές του Αρκάνσας, που πίστεψαν ότι η Oglesby είχε διαπράξει οικονομική απάτη χρησιμοποιώντας το όνομα της κόρης της, επικοινώνησαν με την αστυνομία του Mountain View.

Αναγνωρίζοντας το όνομα, πλησίασαν την Oglesby, η οποία αρχικά αρνήθηκε ότι έκλεψε την ταυτότητα της κόρης της. Ωστόσο, αναφέρεται ότι στη συνέχεια «λύγισε» και παραδέχθηκε την ενοχή της στην απάτη.

Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με πέντε χρόνια φυλάκιση, κατηγορούμενη για σκόπιμη παροχή ψευδών πληροφοριών στη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας της για ένσταση, πρέπει επίσης να καταβάλει 17.521 δολάρια ως αποζημίωση στο Southwest Baptist University του Μιζούρι και στην κόρη της.

Η πραγματική Lauren Hays δεν έχει μιλήσει ακόμη για την απάτη της μητέρας της- ή πώς η σχέση τους επιδεινώθηκε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ