Ομολόγησε ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας δύο αστυνομικών στην Κύπρο

Ομολόγησε ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας δύο αστυνομικών στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Παραδέχθηκε την ενοχή του, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο Ελληνοκύπριος Ηλίας Μούζος, συλληφθείς ως ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών, το περασμένο Σάββατο, στη Λεμεσό.

Ο Μούζος παραδέχθηκε ενοχή και για άλλες δύο υποθέσεις, για τις οποίες καταζητείτο και αφορούν απαγωγή και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα 28χρονο και ρίψη πυροβολισμών εναντίον του, για τις οποίες καταζητείτο.

Ο συλληφθείς οδήγησε τους αστυνομικούς σε ορεινή περιοχή της Λεμεσού και υπέδειξε σημείο, όπου εντοπίστηκε αυτόματο όπλο, το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε εναντίον των δύο αστυνομικών, εκρηκτικές ύλες, πυροκροτητής και πυροσωλήνα χειροβομβίδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ