Ολοκληρώθηκε το τιτάνιο έργο ανέλκυσης του ναυαγίου του Carbera

Ολοκληρώθηκε το τιτάνιο έργο ανέλκυσης του ναυαγίου του Carbera Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Έφτασε σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι του Λαυρίου το ναυάγιο του φορτηγού πλοίου "Cabrera". Το πλοίο είχε ημιβυθιστεί στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Άνδρου πριν ένα χρόνο και πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προσπάθεια ανέλκυσής του που κρίθηκε αναγκαία για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος. Την επιχείρηση έχουν αναλάβει τρεις εταιρίες (SMIT, MEGATUGS, ANTIPOLLUTION), με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό ενώ έχει δοθεί εντολή για την ανέλκυση των ναυαγίων του "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ" και του "Sea Diamond".

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Διεθνή / Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Ο άνδρας εργαζόταν στον τομέα ασφαλείας της αμφιλεγόμενης υπηρεσίας διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα - Περισσότεροι από 400 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί προσπαθώντας να λάβουν φαγητό
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Διεθνή / Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Αφορμή για τον σχεδιαζόμενο αποκλεισμό των πόλεων αποτέλεσε η βία που χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την αστυνομία κατά φοιτητών σε μπλόκα και επίσης η προσπάθεια αστυνομικών, το βράδυ της Τετάρτης, να εισέλθουν διά της βίας στη Νομική.
LIFO NEWSROOM