Οι Night Scape «ξαναχτυπούν» και αυτή τη φορά σκαρφαλώνουν κρυφά στο δεύτερο ψηλότερο κτίριο της Μ. Βρετανίας

Οι Night Scape «ξαναχτυπούν» και αυτή τη φορά σκαρφαλώνουν κρυφά στο δεύτερο ψηλότερο κτίριο της Μ. Βρετανίας Facebook Twitter
1

Οι Night Scape είναι ένα πολύ γνωστό δίδυμο νεαρών ορειβατών, μόνο που αντί να σκαρφαλώνουν σε κορυφές βουνών επιλέγουν να ανεβαίνουν σε πολύ ψηλά κτίρια του Λονδίνου, μαγνητοσκοπώντας παράλληλα τα κατορθώματά τους.

Τα βίντεο από τις επικίνδυνες «αναρριχήσεις» τους που ανεβάζουν στον λογαριασμό τους στο YouTube συγκεντρώνουν κάθε φορά εκατομμύρια views. Η τελευταία τους κατάκτηση ήταν η κορυφή του Canary Wharf, αφού πρώτα μπήκαν παράνομα στο One Canada Square- το δεύτερο ψηλότερο κτίριο της Μεγάλης Βρετανίας- χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.  

Το βίντεο καταγράφει την απόπειρα από την αρχή, που παραβιάζουν την ασφάλεια του κτιρίου μέχρι τη στιγμή που φτάνουν μέχρι την κορυφή της πυραμίδας, σε ύψος 235 μέτρων. «Σήμερα καταφέραμε κάτι που αρχικά πιστεύαμε πως ήταν αδύνατο. Καταφέραμε κυριολεκτικά να αγγίξουμε την κορυφή της πυραμίδας. Είναι τρελό!»,λέει ο ένας από τους δύο vloggers. 

Προειδοποίηση: Μην δείτε το βίντεο αν πάσχετε από ιλίγγους και, οπωσδήποτε, μην προσπαθήσετε να το δοκιμάσετε.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ