Οι Βρετανοί Anonymous έβγαλαν στη φόρα προσωπικά δεδομένα νεοναζιστών

Οι Βρετανοί Anonymous έβγαλαν στη φόρα προσωπικά δεδομένα νεοναζιστών Facebook Twitter
2

Προσωπικά δεδομένα μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης Σύνδεσμος Βρετανικής Άμυνας (English Defence League, EDL) δημοσιοποίησαν οι Anonymous UK μετά την ένταση που πυροδότησε η δολοφονία βρετανού στρατιώτη και την πορεία διαμαρτυρίας στο Λονδίνο, μελών της οργάνωσης κατά των μουσουλμάνων.

«Μουσουλμάνοι δολοφόνοι, μακριά από τους δρόμους μας», φώναζαν μεταξύ άλλων οι διαδηλωτές, και ως αντίδραση στα γεγονότα αυτά οι  Anonymous UK ανέβασαν αργά χθες το βράδυ στο Διαδίκτυο μία «ογκώδη διαρροή προσωπικών δεδομένων» -όπως τη χαρακτήρισαν- που περιλαμβάνει ονόματα, αριθμούς κινητών τηλεφώνων και διευθύνσεις μελών της EDL και δωρητών της οργάνωσης, καθώς και πληροφορίες για παλαιότερες καταδίκες ορισμένων μελών της.

Σε άλλο video που είχαν ανεβάσει νωρίτερα οι ακτιβιστές με  κωδικό χρήστη «Θα Διαμαρτυρηθώ», καταδίκαζαν τη δολοφονία του στρατιώτη και κατηγορούσαν την EDL ότι την εκμεταλλεύεται για να διασπείρει το μίσος.

 «Τη χρησιμοποιήσατε (τη δολοφονία) ως μία ακόμη δικαιολογία για να διασπείρετε περαιτέρω την εκστρατεία σας μίσους, φανατισμού και παραπληροφόρησης. Με το πρόσχημα της εθνικής υπερηφάνειας, προκαλέσατε εγκλήματα εις βάρος αθώων και την καθυπόταξη των μουσουλμάνων», ανέφεραν στο video.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια