Ο Τζόνα Χιλ δεν θα προωθήσει ξανά ταινία του γιατί παθαίνει κρίσεις άγχους

Ο Τζόνα Χιλ δεν θα προωθήσει ξανά ταινία του γιατί παθαίνει κρίσεις άγχους Facebook Twitter
Φωτ: EPA/FELIPE TRUEBA
0

Ο Τζόνα Χιλ ανακοίνωσε ότι δεν θα προωθήσει το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του - ή οποιοδήποτε άλλο έργο στο άμεσο μέλλον- για να αποφύγει τις κρίσεις άγχους που συχνά παθαίνει στις συνεντεύξεις τύπου.

Ο 38χρονος ηθοποιός έγραψε μια ανοιχτή επιστολή, όπου εξηγεί την απόφασή του να σταματήσει την προώθηση νέων ταινιών επ' αόριστον, προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Ο Χιλ - του οποίου το νέο ντοκιμαντέρ «Sputz» επικεντρώνεται στους αγώνες του με την ψυχική υγεία - δήλωσε ότι εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες πάσχει από κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης και τις δημόσιες εκδηλώσεις.

«Μέσα από αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας στο πλαίσιο της ταινίας, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχω περάσει σχεδόν 20 χρόνια βιώνοντας κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις εκδηλώσεις με κοινό», γράφει στην ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε το Deadline.

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε εστιάζει στους αγώνες του με την ψυχική υγεία και παρουσιάζει τον ίδιο του τον ψυχοθεραπευτή.

«Όλος ο σκοπός της δημιουργίας του ντοκιμαντέρ είναι να προσφέρω τα εργαλεία που έμαθα στην ψυχοθεραπεία σε ένα ευρύ κοινό για ιδιωτική χρήση μέσω μιας διασκεδαστικής ταινίας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το «Sputz» πρόκειται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε ένα διάσημο κινηματογραφικό φεστιβάλ το φθινόπωρο.

«Ωστόσο, δεν θα με δείτε να διαφημίζω αυτή την ταινία ή κάποια από τις επερχόμενες ταινίες μου, κάνοντας αυτό το σημαντικό βήμα για να προστατεύσω τον εαυτό μου», έγραψε. «Αν αρρωστήσω περισσότερο με το να βγω εκεί έξω και να την προωθήσω, δεν θα ήμουν ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου ή στην ταινία».

«Ελπίζω ότι το έργο θα μιλήσει από μόνο του», σημείωσε.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι τυχερός που μπορεί να πάρει χρόνο μακριά από τη δουλειά για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

«Συνήθως ανατριχιάζω με επιστολές ή δηλώσεις όπως αυτή, αλλά καταλαβαίνω ότι ανήκω στους λίγους προνομιούχους που έχουν την πολυτέλεια να παίρνουν άδεια», έγραψε. «Δεν θα χάσω τη δουλειά μου ενώ δουλεύω πάνω στο άγχος μου».

Και συνέχισε: «Με αυτή την επιστολή και το "Sputz", ελπίζω να κάνω πιο φυσιολογικό για τους ανθρώπους να μιλούν και να αναλαμβάνουν δράση για αυτά τα πράγματα, ώστε να μπορούν να κάνουν βήματα προς το να αισθάνονται καλύτερα και οι άνθρωποι στη ζωή τους να κατανοήσουν τα προβλήματά τους πιο ξεκάθαρα»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μήνες και να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή

Η ιρανική κυβέρνηση, μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει ότι θα δείξει «αυτοσυγκράτηση», προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση και προοπτική σοβαρών επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και ενεργειακές αγορές
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / «Ημέρα της Κρίσης»: Το καταστροφικό σενάριο μετά τις επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή

Οι επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης αυτή την εβδομάδα, απειλούν με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ποιος ήταν ο 19χρονος παλαιστής που εκτέλεσαν «μετά από βασανιστήρια για να ομολογήσει»

Το Ιράν εκτέλεσε τον νεαρό παλαιστή Σαλέχ Μοχαμάντι και δύο ακόμη άτομα - Πρόκειται για τους πρώτους απαγχονισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με τις διαδηλώσεις
THE LIFO TEAM