Ο Τζεφ Μπέζος είναι (ξανά) ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Τζεφ Μπέζος είναι (ξανά) ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο Facebook Twitter
2

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος μόλις ξεπέρασε (ξανά) τον Μπιλ Γκέιτς και είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνά τα 93 δισεκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η περιουσία του ιδρυτή της Amazon εκτινάχθηκε κατά 6,6 δισ. δολάρια, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου της εταιρείας-κολοσσού που ξεπέρασαν τις προβλέψεις της Wall Street.

Ο Μπέζος είναι ο ιδρυτής και μεγαλύτερος μέτοχος στην Amazon, και η συνολική καθαρή του αξία είναι μεγαλύτερη από 83 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον Δείκτη Bloomberg Billionaires, που παρακολουθεί την καθημερινή κατάταξη των 500 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ο Μπιλ Γκέιτς βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με συνολική περιουσία 88 δισ. δολαρίων. Ωστόσο, τώρα πρώτος στην κατάταξη έρχεται ο Τζεφ Μπέζος.

Να σημειωθεί πως αυξήθηκε και η περιουσία του Γκειτς αν και σε μικρότερο βαθμό κατά 340 εκατ. δολάρια. Ο ιδρυτής της Microsoft είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο από το 2013.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM