Ο Ρίκι Μάρτιν στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων- «Αυτός ο φόβος, δεν με παραλύει πλέον»

Ο Ρίκι Μάρτιν στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων- «Αξίζουν πολύ, σας παρακαλώ μην το ξεχνάτε» Facebook Twitter
Instagram
0

Ένα ηχηρό μήνυμα στα σχόλια κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, που έχει λάβει πρόσφατα στέλνει με ανάρτησή του στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του σε μαύρο φόντο, φορώντας μακριά ακρυλικά νύχια. Εκφράζοντας την «πιο ευάλωτη πλευρά» του όπως λέει ο ίδιος, ο Μάρτιν έγραψε ότι δεν περίμενε καθόλου τα κακόβουλα σχόλια που έλαβε την περασμένη εβδομάδα, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του με τον σύζυγό του, Jwan Yosef.

«Παύση ... σήμερα θέλω να σας μιλήσω από την πιο ευάλωτη πλευρά μου ... Πριν από μια εβδομάδα, ανέβασα μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό μου για μια ειδική έκδοση του περιοδικού @ cap74024. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για εμάς και ένας τρόπος να γιορτάσουμε την υπερηφάνεια μας», έγραψε ο 49χρονος Μάρτιν στα Ισπανικά.

«Αυτό που δεν περίμενα, ειδικά μετά από όλη τη δουλειά που έχει γίνει για τόσα χρόνια, είναι πως ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αποφάσισε να σταματήσει να μας ακολουθεί ή (αποφάσισε) να σχολιάζει με υποτιμητικό τρόπο» συνέχιζε.

Ο Μάρτιν, ο οποίος αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία του το 2010, πρόσθεσε ότι η ανάρτησή του δεν αφορά στον αριθμό των followers, αλλά όλο αυτό τον κάνει να αισθάνεται, όπως και πριν από πολλά χρόνια.

«Φυσικά, δεν με ανησυχεί ο αριθμός των followers, είναι το μήνυμα πίσω από την απόφασή τους, που μου προκάλεσε το ίδιο συναίσθημα που είχα πριν από χρόνια, πριν μοιραστώ δημόσια τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Ο ίδιος φόβος που με παρέλυσε, με βασάνισε και δεν θα με άφηνε. 

»Σήμερα βλέπω τις φωτογραφίες και αυτό που νιώθω είναι μια πλήρη γαλήνη που μπορώ να "γιορτάσω" την οικογένειά μου όπως τους αξίζει, με στυλ. Να με "γιορτάσουν" όπως είμαι, ανεξάρτητα από το τι θα πουν (οι άλλοι).

»Και αυτός ο φόβος, για τον οποίο μόλις μίλησα, δεν με παραλύει πλέον. Αντίθετα, μου δίνει πολύ περισσότερη δύναμη και με ωθεί να συνεχίσω να εργάζομαι για την ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων που υποφέρουν καθημερινά λόγω έλλειψης αποδοχής».

»Αυτό που ελπίζω περισσότερο σε αυτή τη ζωή, είναι να μπορούμε όλοι να αισθανόμαστε ελεύθεροι, περήφανοι για τον εαυτό μας, χαρούμενοι, αγαπημένοι, άξιοι σεβασμού και αποδεκτοί.

«Ότι μπορούμε να εκφράσουμε το πώς γεννιόμαστε χωρίς αντίποινα ή τιμωρία.

«Δεν είναι δίκαιο να συνεχίσουμε να χάνουμε ζωές από προκατάληψη ή έλλειψη παιδείας.

»Σε όλους αυτούς που αισθάνονται χαμένοι ή ότι δεν έχουν αξία, επειδή είναι αυτοί που είναι και αυτοί που θέλουν να είναι (θέλω να πω πως) δεν είναι μόνοι, υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα εκεί έξω που τους περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές. Αξίζουν πολύ, σας παρακαλώ μην το ξεχνάτε» έγραψε και έκλεισε το μήνυμά του με hashtag # Pride #pridemonth #loveislove».

Ο Μάρτιν και ο σύζυγός του παντρεύτηκαν από το 2017. Το ζευγάρι είναι γονείς τριών αγοριών και μίας κόρης, των δίδυμων Βαλεντίνο και Ματέο που είναι 12 ετών, του ενός έτους Ρεν και της 2χρονης Λουτσία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, δημοσίευσαν ασπρόμαυρα αποσπάσματα από τη φωτογράφηση τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ