Ο Ρίκι Μάρτιν στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων- «Αυτός ο φόβος, δεν με παραλύει πλέον»

Ο Ρίκι Μάρτιν στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων- «Αξίζουν πολύ, σας παρακαλώ μην το ξεχνάτε» Facebook Twitter
Instagram
0

Ένα ηχηρό μήνυμα στα σχόλια κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, που έχει λάβει πρόσφατα στέλνει με ανάρτησή του στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του σε μαύρο φόντο, φορώντας μακριά ακρυλικά νύχια. Εκφράζοντας την «πιο ευάλωτη πλευρά» του όπως λέει ο ίδιος, ο Μάρτιν έγραψε ότι δεν περίμενε καθόλου τα κακόβουλα σχόλια που έλαβε την περασμένη εβδομάδα, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του με τον σύζυγό του, Jwan Yosef.

«Παύση ... σήμερα θέλω να σας μιλήσω από την πιο ευάλωτη πλευρά μου ... Πριν από μια εβδομάδα, ανέβασα μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό μου για μια ειδική έκδοση του περιοδικού @ cap74024. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για εμάς και ένας τρόπος να γιορτάσουμε την υπερηφάνεια μας», έγραψε ο 49χρονος Μάρτιν στα Ισπανικά.

«Αυτό που δεν περίμενα, ειδικά μετά από όλη τη δουλειά που έχει γίνει για τόσα χρόνια, είναι πως ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αποφάσισε να σταματήσει να μας ακολουθεί ή (αποφάσισε) να σχολιάζει με υποτιμητικό τρόπο» συνέχιζε.

Ο Μάρτιν, ο οποίος αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία του το 2010, πρόσθεσε ότι η ανάρτησή του δεν αφορά στον αριθμό των followers, αλλά όλο αυτό τον κάνει να αισθάνεται, όπως και πριν από πολλά χρόνια.

«Φυσικά, δεν με ανησυχεί ο αριθμός των followers, είναι το μήνυμα πίσω από την απόφασή τους, που μου προκάλεσε το ίδιο συναίσθημα που είχα πριν από χρόνια, πριν μοιραστώ δημόσια τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Ο ίδιος φόβος που με παρέλυσε, με βασάνισε και δεν θα με άφηνε. 

»Σήμερα βλέπω τις φωτογραφίες και αυτό που νιώθω είναι μια πλήρη γαλήνη που μπορώ να "γιορτάσω" την οικογένειά μου όπως τους αξίζει, με στυλ. Να με "γιορτάσουν" όπως είμαι, ανεξάρτητα από το τι θα πουν (οι άλλοι).

»Και αυτός ο φόβος, για τον οποίο μόλις μίλησα, δεν με παραλύει πλέον. Αντίθετα, μου δίνει πολύ περισσότερη δύναμη και με ωθεί να συνεχίσω να εργάζομαι για την ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων που υποφέρουν καθημερινά λόγω έλλειψης αποδοχής».

»Αυτό που ελπίζω περισσότερο σε αυτή τη ζωή, είναι να μπορούμε όλοι να αισθανόμαστε ελεύθεροι, περήφανοι για τον εαυτό μας, χαρούμενοι, αγαπημένοι, άξιοι σεβασμού και αποδεκτοί.

«Ότι μπορούμε να εκφράσουμε το πώς γεννιόμαστε χωρίς αντίποινα ή τιμωρία.

«Δεν είναι δίκαιο να συνεχίσουμε να χάνουμε ζωές από προκατάληψη ή έλλειψη παιδείας.

»Σε όλους αυτούς που αισθάνονται χαμένοι ή ότι δεν έχουν αξία, επειδή είναι αυτοί που είναι και αυτοί που θέλουν να είναι (θέλω να πω πως) δεν είναι μόνοι, υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα εκεί έξω που τους περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές. Αξίζουν πολύ, σας παρακαλώ μην το ξεχνάτε» έγραψε και έκλεισε το μήνυμά του με hashtag # Pride #pridemonth #loveislove».

Ο Μάρτιν και ο σύζυγός του παντρεύτηκαν από το 2017. Το ζευγάρι είναι γονείς τριών αγοριών και μίας κόρης, των δίδυμων Βαλεντίνο και Ματέο που είναι 12 ετών, του ενός έτους Ρεν και της 2χρονης Λουτσία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, δημοσίευσαν ασπρόμαυρα αποσπάσματα από τη φωτογράφηση τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Διεθνή / Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διευκρινίζει ότι η μοναξιά δεν είναι το ίδιο με την απομόνωση - Η μοναξιά είναι το «επώδυνο συναίσθημα» που νιώθουν όσοι δεν έχουν τις σχέσεις που επιθυμούν
LIFO NEWSROOM
«Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / «Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η υπουργός Δικαιοσύνης στη Βρετανία ζήτησε «βαθιά συνεργασία» με τον τεχνολογικό τομέα για την επίλυση της κρίσης στο σωφρονιστικό σύστημα και έλαβε διάφορες προτάσεις
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης έχει ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά μια γκαρνταρόμπα προσεκτικά συμβατική, παρατηρεί ο αμερικανικός Τύπος, που βάζει στο επίκεντρο και τις στιλιστικές επιλογές του 33χρονου πολιτικού
LIFO NEWSROOM
Ταϊλάνδη: Σε διαθεσιμότητα η πρωθυπουργός μετά τη διαρροή τηλεφωνικής συνομιλίας 

Διεθνή / Ταϊλάνδη: Σε διαθεσιμότητα η πρωθυπουργός μετά τη διαρροή τηλεφωνικής συνομιλίας 

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ταϊλάνδης απομάκρυνε προσωρινά από τα καθήκοντά της την Παετονγκτάρν Σιναβάτρα - Πιέσεις για παραίτηση μετά τον σάλο από βίντεο στο οποίο αποκαλεί τον πρώην Καμποτζιανό ηγέτη «θείο» και επικρίνει Ταϊλανδό στρατιωτικό διοικητή
LIFO NEWSROOM
Αυστραλία: 1.200 παιδιά θα εξεταστούν για μολυσματικές ασθένειες μετά τη σύλληψη εργαζόμενου σε βρεφονηπιακούς για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Αυστραλία: 1.200 παιδιά θα εξεταστούν για μολυσματικές ασθένειες μετά τη σύλληψη εργαζόμενου σε βρεφονηπιακούς για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βικτώριας ο 26χρονος Τζόσουα Μπράουν επιτέθηκε σεξουαλικά σε βρέφη και παιδιά που φρόντιζε σε κέντρο παιδικής μέριμνας στα δυτικά προάστια
LIFO NEWSROOM
 Κίνδυνος για 14 εκατ. θανάτους τα επόμενα 5 χρόνια λόγω των περικοπών του Τραμπ στη διεθνή βοήθεια

Διεθνή / Κίνδυνος για 14 εκατ. θανάτους τα επόμενα 5 χρόνια λόγω των περικοπών του Τραμπ στη διεθνή βοήθεια

Οι περικοπές στη χρηματοδότηση «διακινδυνεύουν να σταματήσουν απότομα – και ακόμη και να αναστρέψουν – δύο δεκαετίες προόδου στην υγεία των ευάλωτων πληθυσμών»
LIFO NEWSROOM
Ο Μασκ απειλεί με «εκδίωξη» όσους ψηφίσουν το «μεγάλο, όμορφο νομοσχεδίο» του Τραμπ

Διεθνή / Ο Μασκ απειλεί με ίδρυση κόμματος και «εκδίωξη» όσων ψηφίσουν το «μεγάλο, όμορφο νομοσχεδίο» του Τραμπ

Ο CEO της Tesla δηλώνει πως θα «ρίξει» όσους στηρίξουν το νομοσχέδιο που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αυξάνει το δημόσιο έλλειμμα κατά 3,3 τρισ. δολάρια - Επικαλείται προδοσία και απειλεί με ίδρυση «Κόμματος Αμερικής»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Μετά τον Ιμάμογλου συνελήφθη με την κατηγορία της διαφθοράς και ο τέως δήμαρχος Σμύρνης

Διεθνή / Τουρκία: Μετά τον Ιμάμογλου συνελήφθη με την κατηγορία της διαφθοράς και ο τέως δήμαρχος Σμύρνης

Ο Τούντς Σογέρ, που διατέλεσε δήμαρχος της Σμύρνης επί πέντε χρόνια μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2024, ανήκει στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και ο Εκρέμ Ιμάμογλου
LIFO NEWSROOM