Ο ράπερ Meek Mill πλήρωσε την εγγύηση για 20 γυναίκες- Προκειμένου να περάσουν τις γιορτές στο σπίτι

O Meek Mill Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο ράπερ Meek Mill πλήρωσε την εγγύηση προκειμένου να αποφυλακιστούν 20 γυναίκες και να περάσουν τις γιορτές τους στο σπίτι τους. 

Πρόκειται για γυναίκες που κρατούνταν σε σωφρονιστικό ίδρυμα στη Φιλαδέλφεια και δεν μπορούσαν να πληρώσουν την εγγύηση, σύμφωνα με τη REFORM Alliance, μια οργάνωση που ίδρυσε το ράπερ μαζί με τον Jay-Z το 2019. 

Οι πέντε από τις γυναίκες αποφυλακίστηκαν το Σάββατο και άλλες 15 θα έχουν την ίδια τύχη αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την οργάνωση. Πέρα από την καταβολή της εγγύησης, θα λάβουν δωροκάρτα για την αγορά τροφίμων ή δώρων για τις γιορτές, ανέφερε η REFORM Alliance. 

«Κανένας δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένος να περάσει τις γιορτές στη φυλακή απλά επειδή δεν μπορεί να πληρώσει την εγγύηση. Και κανένα παιδί δεν θα πρέπει να είναι χωρίς τους γονείς τους αυτή την εποχή, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό», τόνισε ο Meek Mill. 

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες να είναι με τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους, αυτή την ιδιαίτερη εποχή του χρόνου», συμπλήρωσε ο ράπερ. 

Σε άλλη ανάρτηση της οργάνωσης, ο Meek Mill εξήγησε πως η προσωπική εμπειρία του μπορεί να τον κάνει να καταλάβει αυτές τις περιπτώσεις. «Ήταν καταστροφικό για εμένα ότι ήμουν μακριά από τον γιο μου στις γιορτές όταν φυλακίστηκα, οπότε καταλαβαίνω τι περνούν αυτές οι γυναίκες και οι οικογένειές τους», υπογράμμισε. 

Το 2017 ο ράπερ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 έως 4 ετών, για παραβίαση των όρων της δικαστικής επιτήρησής του . Τελικά αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από πέντε μήνες στη φυλακή.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ