Η ερωτική ζωή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον βρέθηκε στο επίκεντρο της δίκης κατηγορίας εναντίον του, πριν από δύο δεκαετίες, για την υπόθεση Λεβίνσκι.

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, γίνεται και πάλι στόχος, αυτή τη φορά από τον γιο του επίσης πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντοναλντ Τραμπ Tζ., o οποίος έσπευσε να χλευάζει ανάρτηση του Κλίντον στο Twitter για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Ο Μπιλ Κλίντον χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του Χίλαρι γράφοντας «Η Βαλεντίνα μου» λόγω της ημέρας.

 

Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν τη φωτογραφία ήταν ο γιος του Τραμπ. Υπενθυμίζεται ότι η Χίλαρι Κλίντον υπήρξε αντίπαλος του πατέρα του και συχνά στόχος κακεντρεχών σχολίων από μέρους του, μετά την εκλογική τους αναμέτρηση το 2016.

 

Ο Ντον Τζούνιορ δεν ήταν ιδιαίτερα «ομιλητικός» στο σχόλιό του αλλά αρκέστηκε σε μία αναδημοσίευση της φωτογραφίας του ζεύγους Κλίντον, γράφοντας «LOL» στη λεζάντα.


Στην ανάρτησή του προστέθηκε νέα ανάρτηση αυτή τη φορά μία φωτογραφία της Μόνικα Λεβίνσκι, καθώς πολλοί έσπευσαν να θυμηθούν την εξωσυζυγική, «μη κατάλληλη» σχέση του πρώην προέδρου με μια πρώην ασκούμενη του Λευκού Οίκου.