Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους να καταργήσουν το Obamacare

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους να καταργήσουν το Obamacare Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο να καταργήσουν το πρόγραμμα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας, που είχε προωθήσει ο προηγούμενος πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα (Obamacare).

 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά την απώλεια πλειοψηφικής στήριξης του νομοσχεδίου που πρότειναν οι Ρεπουμπλικάνοι στην Γερουσία, ο πρόεδρος Τραμπ, έγραψε: “Οι Ρεπουμπλικάνοι θα πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ το Obamacare που καταρρέει τώρα και να εργαστούν για ένα νέο πρόγραμμα υγείας από την αρχή. Οι Δημοκρατικοί θ' ακολουθήσουν!”

 

Από την πλευρά τους, οι Δημοκρατικοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συνεργαστούν για την ψήφιση οποιουδήποτε νομοσχεδίου που καταργεί το Obamacare, αλλά μπορούν να συνεργαστούν για την βελτίωσή του.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM