Ο Νίκολας Κέιτζ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ηθοποιό»

Ο Νίκολας Κέιτζ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ηθοποιό» Facebook Twitter
EPA/INGO WAGNER
0

Ο Νίκολας Κέιτζ ξέρει ότι μπορεί να ακούγεται «δήθεν», αλλά θα προτιμούσε να τον αναφέρουν ως «thespian».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, γνωστός για τις ερμηνείες του σε ταινίες όπως τα «Leaving Las Vegas» και «Face Off» αποκάλυψε μιλώντας σε podcast του Variety ότι δεν είναι λάτρης του να τον αποκαλούν «ηθοποιό».

«Κατ' εμέ υπονοεί πως "είναι σπουδαίος ηθοποιός, επομένως μεγάλος ψεύτης"», είπε ο Νίκολας Κέιτζ.

Το «thespian» [σ.σ. μια πιο λόγια λέξη για τον ηθοποιό που σχετίζεται με τον Θέσπη, ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή στην Αρχαία Ελλάδα] λειτουργεί καλύτερα για εκείνον, όπως εξήγησε, «επειδή σημαίνει ότι μπαίνεις στην καρδιά σου ή στη φαντασία σου ή στις αναμνήσεις σου ή στα όνειρά σου, και φέρνεις κάτι πίσω για να επικοινωνήσεις με το κοινό».

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο «Pig» και αναφέρεται στον σκηνοθέτη της ταινίας Michael Sarnoski ως «Αρχάγγελος Μιχαήλ».

«Ήξερα μετά από μερικές αποτυχίες ότι είχα περιθωριοποιηθεί από το σύστημα και δεν επρόκειτο να με καλέσουν», είπε ο Κέιτζ. «Πάντα ήξερα ότι θα χρειαζόταν ένας νεαρός σκηνοθέτης που θα επέστρεφε ή θα θυμόταν κάποιες ταινίες που είχα κάνει και θα ήξερε ότι μπορεί να είμαι σωστός για το σενάριό του και να με ξαναβρεί. Και γι' αυτό δεν είναι μόνο ο Μάικλ, είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ».

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ