Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά Facebook Twitter
0

Γονείς για τρίτη φορά θα γίνουν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν.

Μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ο ιδρυτής του Facebook και διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τον ερχομό του παιδιού τους.

«Πολλή αγάπη. Είμαστε χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι Max και August θα αποκτήσουν μία αδελφή το επόμενο έτος», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, έχασε φέτος πάνω από τη μισή του περιουσία.

Υπενθυμίζεται ότι ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Σε παλιότερη συνέντευξη στους Sunday Times Magazine, η Πρισίλα Τσαν, είχε αποκαλύψει ότι φροντίζει εκείνη τα παιδιά τα πρωινά και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αναλαμβάνει το βράδυ, διαβάζοντας τους βιβλία ή φτιάχνοντας κώδικες.

«Μερικές φορές διαβάζουν βιβλία μαζί. Μερικές φορές φτιάχνουν κώδικες. Ο Μαρκ το κάνει αυτό με την August από τότε που έκλεισε τα 3».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM