Ο Μαδούρο υποχώρησε - Επέστρεψε τις εξουσίες στo κοινοβούλιο

Ο Μαδούρο υποχώρησε - Επέστρεψε τις εξουσίες στo κοινοβούλιο Facebook Twitter
3

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας, που θεωρείται φίλα προσκείμενο προς τον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο, ανακάλεσε σήμερα την απόφασή του να αναλάβει αυτό την άσκηση των εξουσιών του Κοινοβουλίου, στο οποίο την πλειοψηφία διαθέτει η αντιπολίτευση, λίγες ώρες μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που συντάραξαν τη χώρα.


Η σχετική ανάκληση, η οποία δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ακυρώνει την προηγούμενη της 30ης Μαρτίου με την οποία αποφάσιζε να αποσπάσει τις εξουσίες από το Κοινοβούλιο και να άρει την κοινοβουλευτική ασυλία των βουλευτών.

Η απόφαση τούτη είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή και σημαδεύτηκε από περαιτέρω κοινωνική και πολιτική κλιμάκωση στην δοκιμαζόμενη από την κρίση πετρελαιοπαραγωγική χώρα.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM