Ο χορός του βασιλιά Καρόλου με την αδελφή της Άννα Φρανκ- «Ήταν πολύ χαλαρός, το απόλαυσε»

Ο χορός του βασιλιά Καρόλου με την αδελφή της Άννας Φρανκ- «Ήταν πολύ χαλαρός το απόλαυσε» Facebook Twitter
0

Ένα χορευτικό διάλειμμα είχε η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στο εβραϊκό κοινοτικό κέντρο στο βόρειο Λονδίνο, με τον «γαλαζοαίματο» και την ετεροθαλή αδελφή της Άννα Φρανκ, θύματος του Ολοκαυτώματος, να μοιράζονται μερικές στιγμές στην πίστα. 

Η 93χρονη Έβα Σκλος, η οποία είχε διασωθεί από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί και έχει περάσει δεκαετίες προωθώντας την ειρήνη μεταξύ της ανθρωπότητας, συνόδευσε τον βασιλιά κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Χανουκά.

«Ήταν γλυκός, συμμετείχε πραγματικά, φάνηκε να τού αρέσει αλλά ήταν παράξενο γι' αυτόν να μην βγάλει λόγο» είπε, μετά τον χορό, η 93χρονη. «Αλλά, ήταν πολύ χαλαρός και το απήλαυσε, προσπαθούσα να χορέψω μαζί του». 

Ο βασιλιάς ξεναγήθηκε στο κέντρο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές, που τύλιγαν δώρα και συγκέντρωναν τρόφιμα και πακέταραν καλάθια με τρόφιμα. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM