Ο χορός του βασιλιά Καρόλου με την αδελφή της Άννα Φρανκ- «Ήταν πολύ χαλαρός, το απόλαυσε»

Ο χορός του βασιλιά Καρόλου με την αδελφή της Άννας Φρανκ- «Ήταν πολύ χαλαρός το απόλαυσε» Facebook Twitter
0

Ένα χορευτικό διάλειμμα είχε η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στο εβραϊκό κοινοτικό κέντρο στο βόρειο Λονδίνο, με τον «γαλαζοαίματο» και την ετεροθαλή αδελφή της Άννα Φρανκ, θύματος του Ολοκαυτώματος, να μοιράζονται μερικές στιγμές στην πίστα. 

Η 93χρονη Έβα Σκλος, η οποία είχε διασωθεί από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί και έχει περάσει δεκαετίες προωθώντας την ειρήνη μεταξύ της ανθρωπότητας, συνόδευσε τον βασιλιά κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Χανουκά.

«Ήταν γλυκός, συμμετείχε πραγματικά, φάνηκε να τού αρέσει αλλά ήταν παράξενο γι' αυτόν να μην βγάλει λόγο» είπε, μετά τον χορό, η 93χρονη. «Αλλά, ήταν πολύ χαλαρός και το απήλαυσε, προσπαθούσα να χορέψω μαζί του». 

Ο βασιλιάς ξεναγήθηκε στο κέντρο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές, που τύλιγαν δώρα και συγκέντρωναν τρόφιμα και πακέταραν καλάθια με τρόφιμα. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM