Ο Ερντογάν προσεγγίζει πάλι τον Πούτιν-Έστειλε επιστολή για την εθνική γιορτή των Ρώσων

Ο Ερντογάν προσεγγίζει πάλι τον Πούτιν-Έστειλε επιστολή για την εθνική γιορτή των Ρώσων Facebook Twitter
0

Προσπάθεια να προσεγγίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει ο Ερντογάν, ο οποίος μετά από το πάγωμα των σχέσεων λόγω της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού από τουρκικό στα τουρκοσυριακά σύνορα, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο Ρώσο Πρόεδρο δηλώνοντας ανοικτός στη βελτίωση των διμερών σχέσεων.

Σύμφωνα με το CNN Turk και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ερντογάν έστειλε την επιστολή για την εθνική εορτή της Ρωσίας, και σε αυτή αναφέρει:

«Εκ μέρους του τουρκικού λαού γιορτάζω την εθνική γιορτή του ρωσικού λαού. Επιπλέον, ελπίζω ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας θα φτάσουν στο επίπεδο που τους αξίζει στο κοντινό μέλλον».

Συγχαρητήρια επιστολή σε παρόμοιο ύφος φέρεται να έστειλε στον ρώσο ομόλογό του και ο τούρκος πρωθυπουργός, Μπινάλι Γιλντιρίμ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM