Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου «ευλογεί» την Δεξιάν

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου «ευλογεί» την Δεξιάν Facebook Twitter
0

Ανοιχτά προσέφερε τη στήριξη του στον υποψήφιο του ΔΗΣΥ, εν όψει του 2ου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρου ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Κάλεσε δε, μετά τη συνάντηση με τον υποψήφιο, όλους, όσους στηρίζουν ΔΗΚΟ, να τον ψηφίσουν, προσφέροντας έτσι χείρα βοηθείας στον Αναστασιάδη.

Όταν ρωτήθηκε για το λόγο της απλόχερης στήριξης του στον υποψήφιο του ΔΗΣΥ, ο κ. Χρυσόστομος είπε ότι «αν είχαμε ομαλό πολιτικό βίο, η Εκκλησία θα περιοριζόταν στα καθήκοντα της», όμως ««όλοι πρέπει να αναλογιστούν σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο τόπος. Ένα μέρος του λαού πεινά και γι' αυτό χρειάζονται όλοι στην υπηρεσία της πατρίδας…σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα, όπου μέρος του λαού πεινά, η Εκκλησία δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό γι' αυτό και λαμβάνει θέση. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι δεδομένη».

Υπενθυμίζεται ότι αντίπαλος του Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή θα είναι ο υποψήφιος του αριστερού ΑΚΕΛ, Σταύρος Μαλάς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM