Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ συνεργάζονται με την Unicef για τα παιδιά στην Ουκρανία

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ συνεργάζονται με την Unicef για τα παιδιά στην Ουκρανία Facebook Twitter
Φωτ: EPA/Niklas Halle'n
0

Ο Ντέιβιντ με την Βικτόρια Μπέκαμ ξεκίνησαν καμπάνια σε συνεργασία με την UNICEF για να στηρίξουν γυναίκες και παιδιά στην εμπόλεμη Ουκρανία, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση για βοήθεια στον ουκρανικό λαό.

Μέσω βίντεο στο Instagram, ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως με την οικογένεια του έκαναν μια μεγάλη χρηματική δωρεά στην UNICEF, με σκοπό την υποστήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη, ζητώντας παράλληλα την συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια.

«Όπως και εσείς, έχω παρακολουθήσει την κατάσταση στην Ουκρανία με φρίκη και δυσπιστία. Μητέρες αναγκάστηκαν να φύγουν με τα παιδιά τους. Οικογένειες διαλύθηκαν. Παιδιά πάρθηκαν από τα κρεβάτια τους για να γίνουν πρόσφυγες σε μια νύχτα. Καθώς η σύγκρουση στην Ουκρανία μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα, οι ανάγκες των οικογενειών κλιμακώνονται και 7,5 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο», λέει στο βίντεο.

«Με την οικογένειά μου ασφαλή δίπλα μου, ένιωσα ανήμπορος όπως όλοι μας, όταν αντιμετωπίζουμε σκηνές απόγνωσης», συνεχίζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σημειώνοντας πως με την Βικτόρια έκαναν μια δωρεά εκ μέρους της οικογένειάς τους.

«Θα ήμασταν ευγνώμονες εάν μπορούσατε να βοηθήσετε τη UNICEF να στηρίξει αυτά τα παιδιά. Δώστε ό,τι μπορείτε σήμερα», πρόσθεσε. 

Αν και ο ίδιος δεν ανέφερε το ακριβές ύψος της δωρεάς, η Daily Mail κάνει λόγο για ένα εκατ. δολάρια μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος 7:The David Beckham Unicef Fund.

«Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το My 7 Fund for @UNICEF δημιουργεί μια Έκκληση Έκτακτης Ανάγκης για να βοηθήσει στην παροχή άμεσης βοήθειας για την υποστήριξη της ευημερίας των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών προμηθειών και ασφαλών χώρων για οικογένειες. Παρακαλώ, ελάτε μαζί μου για να στηρίξουμε τη UNICEF στο ζωτικό της έργο επί τόπου και να δώστε ό,τι μπορείτε. Ευχαριστώ», κατέληξε.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unicef από το 2005 και το 2015 ξεκίνησε το 7:The David Beckham Unicef Fund.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ