ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Νότια Κορέα: Ποινή φυλάκισης 12 ετών για τον κληρονόμο της Samsung ζήτησαν οι εισαγγελείς

Νότια Κορέα: Ποινή φυλάκισης 12 ετών για τον κληρονόμο της Samsung ζήτησαν οι εισαγγελείς Facebook Twitter
0

Οι εισαγγελείς στη Νότια Κορέα ζήτησαν σήμερα την επιβολή ποινής 12ετούς φυλάκισης για τον αντιπρόεδρο της Samsung Electronics Λι Τζέι-γιονγκ που είναι κληρονόμος του εταιρικού ομίλου της Samsung Group, για δωροδοκία, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

 

Οι ειδικοί εισαγγελείς υποστήριξαν στην τελευταία δικαστική ακρόαση ότι η υπόθεση του κληρονόμου της Samsung, ήταν μία τυπική υπόθεση διαφθοράς που στηρίχθηκε στις σχέσεις μεταξύ επιχειρηματιών και πολιτικών, σε βάρος των συνταγματικών αρχών της Νότιας Κορέας.

 

Οι δικαστικές αρχές διερευνούν το σκάνδαλο διαφθοράς που οδήγησε στην αποπομπή από τα προεδρικά καθήκοντά της, της πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας, Παρκ Γκουν-χιέ.

 

Οι εισαγγελείς επίσης, ζήτησαν την επιβολή ποινών από 7 έως 10 χρόνια για τα τέσσερα άλλα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Samsung που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΚΡΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Γαλλία: Ο Μακρόν ζητά την άμεση σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

«Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την εθνική, εδαφική ασφάλεια και για την ασφάλεια των συμπατριωτών μας στη Μέση Ανατολή», τόνισε, μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM
Το Ιράν υπόσχεται «συντριπτική απάντηση» σε ΗΠΑ και Ισραήλ

Διεθνή / Το Ιράν υπόσχεται «συντριπτική απάντηση» σε ΗΠΑ και Ισραήλ

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση, φοβούμενη ότι η ένταση μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα κράτη της περιοχής, ενώ οι διπλωματικές προσπάθειες για αποκλιμάκωση φαίνεται να παραμένουν εύθραυστες
THE LIFO TEAM