Νηστεία αλληλεγγύης μέχρι το Πάσχα πραγματοποιούν μουσουλμάνοι

Νηστεία αλληλεγγύης μέχρι το Πάσχα πραγματοποιούν μουσουλμάνοι Facebook Twitter
2

Αν και το Ραμαζάνι βρίσκεται περισσότερο από δύο μήνες μακριά, ορισμένοι μουσουλμάνοι έχουν ήδη ξεκινήσει νηστεία, ως πράξη αλληλεγγύης, σύμφωνα με το BBC. Η συγκεκριμένη εκστρατεία, που οργανώνεται μέσω των social media, πραγματοποιείται εν μέσω αυξημένης έντασης μετά την επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #Muslims4Lent, μουσουλμάνοι αναρτούν φωτογραφίες στις οποίες ανακοινώνουν από τι νηστεύουν μέχρι το Πάσχα, όταν και λήγει η σαρακοστή. Πολλοί από τους συμμετέχοντες είναι μέλη μιας ομάδας που ονομάζεται «Eid Pray Love», η οποία αναφέρει ότι είναι μια «πρωτοβουλία με στόχο να ενώσει τους μουσουλμάνους και να αλλάξει την αντίληψή μας μέσω της θετικής, κοινωνικής και διαθρησκειακή δράση». Ο δημιουργός του #Muslims4Lent δήλωσε στο BBC ότι στόχος του ήταν η έναρξη ενός διαθρησκειακού διαλόγου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM