Νέος αρχηγός ενόπλων δυνάμεων στη Νότια Κορέα

Νέος αρχηγός ενόπλων δυνάμεων στη Νότια Κορέα Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Μουν Τζέι-ιν τοποθέτησε σήμερα (8/8) τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, στρατηγό Τζεόνγκ Κιεόνγκ-ντου στην ηγεσία του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Νότιας Κορέας, σε μία περίοδο κλιμάκωσης της έντασης στην κορεατική χερσόνησο.

Ο 57χρονος Τζεόνγκ είναι πρώην πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, ενώ ο διορισμός του θα επισημοποιηθεί μετά από ακρόαση στο κοινοβούλιο.

Είναι ο πρώτος ανώτατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας που αναλαμβάνει την ηγεσία του Γ.Ε.ΕΘ.Α. μετά από χρονικό διάστημα 23 ετών.

Η ακρόαση στο κοινοβούλιο έχει τυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Μουν έχει την εξουσία να τον τοποθετήσει στη νέα του θέση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Διεθνή / Η επιτυχία του «Melania» θα έπρεπε να ανησυχεί τους δημιουργούς ντοκιμαντέρ

Η ταινία αποτελεί την πιο πρόσφατη ακριβοπληρωμένη και προσεκτικά χορογραφημένη αγιογραφία σελέμπριτι που πλασάρεται ως ντοκιμαντέρ από τις πλατφόρμες streaming. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως προειδοποιητικό σημάδι για το ποιες «αληθινές ιστορίες» προωθούνται σήμερα από τη βιομηχανία.
THE LIFO TEAM