Μπάκιγχαμ: Ολοκληρώθηκε η έρευνα των καταγγελιών σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ για bullying στο προσωπικό

Μπάκιγχαμ: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ για bullying Facebook Twitter
0

Το Μπάκιγχαμ λέει ότι αντλήθηκαν διδάγματα από την έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες μελών του προσωπικού περί bullying από την Μέγκαν Μαρκλ. Όμως, το παλάτι αρνείται να δώσει λεπτομέρειες για τα συμπεράσματα. 

Η έρευνα ανακοινώθηκε τον περσινό Μάρτιο, όταν οι Times έγραψαν ότι έχουν γίνει καταγγελίες σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ, μεταξύ άλλων ότι έκανε βοηθούς της να κλαίνε και συμπεριφερόταν σε άλλους τόσο άσχημα, που αναγκάστηκαν να παραιτηθούν. 

Μετά το δημοσίευμα, η δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, με ανακοίνωση διέψευσαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει bullying σε οποιονδήποτε. Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ εκείνη κατηγόρησε το παλάτι ότι «διαιωνίζει ψεύδη». 

Ο Μάικλ Στίβενς, υπεύθυνος για τα οικονομικά της βασιλικής οικογένειας, είπε ότι η έρευνα, που διεξήχθη από ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία, διενεργήθηκε για να εξεταστεί πώς έγινε ο χειρισμός των καταγγελιών και προκειμένου να βελτιωθούν οι πρακτικές στον βασιλικό οίκο. 

«Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και οι συστάσεις για τις πολιτικές μας και τις διαδικασίες μας προωθήθηκαν. Αλλά δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλιο», δήλωσε σε δημοσιογράφους. Δεν αποκάλυψε όμως καμία λεπτομέρεια για τα συμπεράσματα ή τις συστάσεις που έγιναν. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Times, υψηλόβαθμος συνεργάτης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφράσει ανησυχίες τον Οκτώβριο του 2018, υποστηρίζοντας ότι η δούκισσα είχε κάνει bullying σε κάποιους από τους βοηθούς της. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρίγκιπας του ζήτησε να αφήσει το θέμα, το οποίο δεν προχώρησε ποτέ. Λίγο αργότερα, το παλάτι ανακοίνωσε ότι θα γίνει έρευνα. 

«Πιστεύω ότι οι στόχοι έχουν επιτευχθεί, επειδή αντλήθηκαν διδάγματα», δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμη πηγή από το παλάτι.   

Το Μπάκιγχαμ δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, προκειμένου να προστατευθούν εκείνοι που συνεργάστηκαν με τις έρευνες, δήλωσε πηγή από το παλάτι που επικαλείται το CNN. 

«Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα το έκαναν με την πεποίθηση ότι θα υπάρχει εχεμύθεια σε αυτές τις συζητήσεις με την ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία και έχουμε καθήκον να σεβαστούμε αυτή την εχεμύθεια», δήλωσε. 

Συμπλήρωσε ότι έγιναν αλλαγές στις πολιτικές του παλατιού, μετά την έρευνα, αλλά και αυτή η πηγή αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιες ήταν αυτές. 

«Όποτε γίνεται μια ανεξάρτητη έρευνα αυτής της φύσης, πάντα υπάρχουν διδάγματα να αντληθούν, πάντα υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις διαδικασίες. Δεν αποκαλύπτουμε κάθε αλλαγή στις πολιτικές και τις διαδικασίες μας», επεσήμανε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ