Μόνικα Μπελούτσι: «Αν παλέψω με τον χρόνο θα χάσω»

Μόνικα Μπελούτσι: «Δε θέλω να παλεύω με τον χρόνο- Αν παλέψω με τον χρόνο θα χάσω» Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στους χώρους του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου και μίλησε για την καριέρα της, για τη Μαρία Κάλλας που υποδύθηκε στην ταινία που προβλήθηκε χθες στον κινηματογράφο Ολύμπιον, για τη ζωή της, την αγάπη, αλλά και την ηλικία της.

Η ηλικία της Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε κάποια στιγμή της συνέντευξης τύπου στο επίκεντρο. «Δεν θέλω να παλέψω με τον χρόνο, γιατί αν πρόκειται να παλέψω με τον χρόνο θα χάσω, αφού δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις», τόνισε.

Μάλιστα, είπε πως υπάρχει διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και της εικόνας. «Όταν ξυπνάω το πρωί δεν φοράω ψηλοτάκουνα, δεν έχω μακιγιάζ. Είμαι μια γυναίκα που ξέρει να δίνει παράσταση», ανέφερε.

Υπογράμμισε ότι στην πραγματικότητα όταν μεγαλώνουμε είμαστε τυχεροί και αυτό που κάνει την ίδια να νιώθει ζωντανή είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της και η δουλειά της. «Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι η οικογένεια, οι φίλοι, το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη», είπε.

Ερωτηθείσα για το αν πόνεσε και η ίδια από αγάπη, η Μόνικα Μπελούτσι απάντησε: «Είμαι γυναίκα για αυτό μπορώ να καταλάβω τις άλλες γυναίκες. Οι ηθοποιοί κυριεύονται από άλλες ψυχές. Είναι αλήθεια ότι ο ηθοποιός πρέπει να έχει συμπόνια και σεβασμό για το ρόλο που θα παίξει», δήλωσε.

Μόνικα Μπελούτσι για Μαρία Κάλλας: «Ήταν πολύ θαρραλέα»

Ο ρόλος της Κάλλας, αποτέλεσε και το πρώτο θεατρικό βήμα της Μόνικα Μπελούτσι. «Στην αρχή φοβόμουν γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στο θέατρο. Και η σχέση με το κοινό είναι εντελώς διαφορετική γιατί είναι μία απευθείας σχέση, χωρίς φίλτρα, όπου δεν προστατεύεσαι και το κοινό μπορεί να δει την ψυχή σου», σημείωσε.

«Η Μαρία Κάλλας δεν ήταν απλώς μια από τις μεγαλύτερες σοπράνο όλων των εποχών. Ήταν επίσης πολύ θαρραλέα, είχε το θάρρος να παλέψει για την ελευθερία, χώρισε σε μία εποχή που το διαζύγιο ήταν απαγορευμένο και είχε το κουράγιο να ακολουθήσει την καρδιά της. Θυσίασε τα νιάτα για τη δουλειά και μετά γνώρισε τον Ωνάση, μέσα από τον οποίο ανακάλυψε τη θηλυκότητά της. Γι' αυτό ακόμα και σήμερα μιλάμε γι' αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Διεθνή / Χανταϊός: Οι βρετανικές αρχές ζητούν καραντίνα 45 ημερών για επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου

Δύο Βρετανοί βρίσκονται ήδη σε απομόνωση στα σπίτια τους, έπειτα από πιθανή έκθεση στον ιό, ενώ ένας 56χρονος Βρετανός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Ολλανδία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Το Ιράν εξετάζει την πρόταση των ΗΠΑ ενώ ο Τραμπ απειλεί: «Αν δεν συμφωνήσουν, οι βομβαρδισμοί θα αρχίσουν»

Η Τεχεράνη μελετά το αμερικανικό σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, ενώ η Ουάσινγκτον συνεχίζει τις στρατιωτικές πιέσεις και τις απειλές για νέα χτυπήματα
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΪΟΣ

Διεθνή / Χανταϊός: Επιβεβαιώθηκαν τα 5 από τα 8 φερόμενα κρούσματα στο κρουαζιερόπλοιο

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποίησε πως θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα, δεδομένου της περιόδου επώασης της νόσου που μπορεί να φτάσει έως και τις έξι εβδομάδες
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / ΕΕ: Αποζημιώσεις από αεροπορικές ακόμη και σε ακυρώσεις πτήσεων λόγω καυσίμων

Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθούν να υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους επιβάτες ακόμη και όταν ακυρώνουν πτήσεις λόγω έλλειψης ή ακριβού καυσίμου
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM