Μόνικα Μπελούτσι: «Αν παλέψω με τον χρόνο θα χάσω»

Μόνικα Μπελούτσι: «Δε θέλω να παλεύω με τον χρόνο- Αν παλέψω με τον χρόνο θα χάσω» Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στους χώρους του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου και μίλησε για την καριέρα της, για τη Μαρία Κάλλας που υποδύθηκε στην ταινία που προβλήθηκε χθες στον κινηματογράφο Ολύμπιον, για τη ζωή της, την αγάπη, αλλά και την ηλικία της.

Η ηλικία της Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε κάποια στιγμή της συνέντευξης τύπου στο επίκεντρο. «Δεν θέλω να παλέψω με τον χρόνο, γιατί αν πρόκειται να παλέψω με τον χρόνο θα χάσω, αφού δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις», τόνισε.

Μάλιστα, είπε πως υπάρχει διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και της εικόνας. «Όταν ξυπνάω το πρωί δεν φοράω ψηλοτάκουνα, δεν έχω μακιγιάζ. Είμαι μια γυναίκα που ξέρει να δίνει παράσταση», ανέφερε.

Υπογράμμισε ότι στην πραγματικότητα όταν μεγαλώνουμε είμαστε τυχεροί και αυτό που κάνει την ίδια να νιώθει ζωντανή είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της και η δουλειά της. «Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι η οικογένεια, οι φίλοι, το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη», είπε.

Ερωτηθείσα για το αν πόνεσε και η ίδια από αγάπη, η Μόνικα Μπελούτσι απάντησε: «Είμαι γυναίκα για αυτό μπορώ να καταλάβω τις άλλες γυναίκες. Οι ηθοποιοί κυριεύονται από άλλες ψυχές. Είναι αλήθεια ότι ο ηθοποιός πρέπει να έχει συμπόνια και σεβασμό για το ρόλο που θα παίξει», δήλωσε.

Μόνικα Μπελούτσι για Μαρία Κάλλας: «Ήταν πολύ θαρραλέα»

Ο ρόλος της Κάλλας, αποτέλεσε και το πρώτο θεατρικό βήμα της Μόνικα Μπελούτσι. «Στην αρχή φοβόμουν γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στο θέατρο. Και η σχέση με το κοινό είναι εντελώς διαφορετική γιατί είναι μία απευθείας σχέση, χωρίς φίλτρα, όπου δεν προστατεύεσαι και το κοινό μπορεί να δει την ψυχή σου», σημείωσε.

«Η Μαρία Κάλλας δεν ήταν απλώς μια από τις μεγαλύτερες σοπράνο όλων των εποχών. Ήταν επίσης πολύ θαρραλέα, είχε το θάρρος να παλέψει για την ελευθερία, χώρισε σε μία εποχή που το διαζύγιο ήταν απαγορευμένο και είχε το κουράγιο να ακολουθήσει την καρδιά της. Θυσίασε τα νιάτα για τη δουλειά και μετά γνώρισε τον Ωνάση, μέσα από τον οποίο ανακάλυψε τη θηλυκότητά της. Γι' αυτό ακόμα και σήμερα μιλάμε γι' αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Διεθνή / Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την κατάρριψη δεύτερου βαλλιστικού πυραύλου που είχε εκτοξευθεί από το Ιράν - Βίντεο από το περιστατικό
THE LIFO TEAM
Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Η σύζυγος του είναι ακόμη ζωντανή - Ψευδείς οι αναφορές για τον θάνατό της , λένε τα ιρανικά ΜΜΕ

Διεθνή / Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Η σύζυγος του είναι ακόμη ζωντανή - Ψευδείς οι αναφορές για τον θάνατό της, λένε τα ιρανικά ΜΜΕ

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ κατά τη διάρκεια του πρώτου επίσημου μηνύματός του στον λαό του Ιράν, αξίζει να σημειωθεί πως δεν ανέφερε πουθενά τη μητέρα του
THE LIFO TEAM
Ισραήλ: «Οι τελευταίες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες»: Η ζωή των κατοίκων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Διεθνή / Ισραήλ: «Οι τελευταίες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες»: Η ζωή των κατοίκων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Οι κάτοικοι στο βόρειο Ισραήλ ζουν καθημερινά στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων, προσπαθώντας να κρατήσουν την κανονικότητα παρά τις συνεχείς επιθέσεις της Χεζμπολάχ και τις εκτοξεύσεις ιρανικών πυραύλων
THE LIFO TEAM
ΕΡΙΚ ΝΤΕΙΝ ΟΜΙΛΙΑ ALS ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Έρικ Ντέιν: Προσπαθούσε μέσω AI να ανακτήσει την επικοινωνία με την οικογένειά του

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με ALS και είχε αρχίσει να χάνει τη δυνατότητα της ομιλίας - Η αποκάλυψη της συζύγου του, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ για τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του
THE LIFO TEAM