Miu Miu: Αντιδράσεις για πανάκριβα εσώρουχα - «"Φωνάζουν" μόλυνση»

Miu Miu εσώρουχα Facebook Twitter
0

Το κοτλέ και οι παγιέτες είναι μάλλον υλικά που δε θα φανταζόταν κάποιος να βρει σε εσώρουχα. Ωστόσο, η εταιρεία Miu Miu αποφάσισε να καινοτομήσει επιλέγοντας αυτά ακριβώς τα υλικά με τις τιμές τους να είναι εξωφρενικές. 

Στη νέα σειρά εσωρούχων της Miu Miu ένα κοτλέ εσώρουχο πωλείται για 1100 δολάρια ενώ το εσώρουχο με τις παγιέτες φτάνει τα 5.600 δολάρια

Οι σχολιαστές μόδας από τον δημοφιλή λογαριασμό Diet Prada έγραψαν στο Instagram τόσο για τις εξωφρενικές τιμές των εσωρούχων όσο και το ότι αυτά τα υλικά δεν φαίνονται καθόλου βολικά για τα γεννητικά όργανα.

«Αυτά τα κοτλέ εσώρουχα απλά "φωνάζουν" μόλυνση», έγραψε χρήστης στα σχόλια ενώ άλλος εκτίμησε ότι τα εν λόγω εσώρουχα ίσως σχεδιάστηκαν από άνδρα. 

Πάντως, όσον αφορά το εσώρουχο με τις παγιέτες διευκρινίζεται ότι το εσωτερικό είναι μεταξωτό. Και πάλι όμως οι παγιέτες εμποδίζουν το ρούχο να ανανεώνει τον αέρα στην περιοχή.

Παράλληλα, το κοτλέ εσώρουχο περιγράφεται ως «σορτς» από την εταιρεία και ως εκ τούτου ο αγοραστής θα πρέπει να φορά εσώρουχο όταν το βάζει. 

«Αποφύγετε τα στενά εσώρουχα από συνθετικά υλικά, καθώς τείνουν να συγκρατούν την υγρασία, η οποία δημιουργεί το καλύτερο περιβάλλον για να ευδοκιμήσουν βακτήρια και μύκητες, να αναπτυχθούν και να προκαλέσουν λοιμώξεις», τονίζει στη Metro η γυναικολόγος, Αζίζα Σέσαϊ. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Διεθνή / Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Το προξενείο της χώρας στην Αγία Πετρούπολη επικοινώνησε με τις ρωσικές αρχές ώστε να διασφαλίσει ότι ο άνδρας αυτός θα λάβει προξενική βοήθεια, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Βιέννης
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό – Απειλές περικοπής ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό

Η κυβέρνηση Τραμπ προχωρά σε αυστηρά μέτρα κατά κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημίων, κατηγορώντας τα για αντισημιτισμό και απειλώντας να κόψει δισεκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση
LIFO NEWSROOM