Κορωνοϊός: Έτοιμη η Ιταλία για το «πράσινο φως» στην τρίτη δόση του εμβολίου

Κορωνοϊός: Έτοιμη η Ιταλία για το «πράσινο φως» στην τρίτη δόση του εμβολίου Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Έτοιμος να δώσει το αναγκαίο «πράσινο φως» για τη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορωνοϊού φαίνεται πως είναι ο Ιταλικός Οργανισμός Φαρμάκων, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία.

Για τη χορήγηση της τρίτης δόσης, σε ό,τι αφορά τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 28 ημέρες από τη δεύτερη δόση, ενώ απαιτείται να παρέλθει περίοδος τουλάχιστον έξι μηνών για τα ηλικιωμένα άτομα, το υγειονομικό προσωπικό και τους πολίτες που βρίσκονται σε οίκους ευγηρίας. Αφού εμβολιαστούν αυτές οι κατηγορίες η ιταλική κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς θα εκτιμήσουν αν θα πρέπει να το πράξουν και οι υπόλοιποι πολίτες.

Σύμφωνα με τα σχέδια της ιταλικής κυβέρνησης, η χορήγηση της τρίτης δόσης των σκευασμάτων κατά της Covid 19 θα ξεκινήσει σε τρεις εβδομάδες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM