Κέιτ Μίντλετον: Πιθανόν η πλήρης ανάρρωσή της να διαρκέσει 9 μήνες

Κέιτ Μίντλετον: Πιθανόν η πλήρης ανάρρωσή της να διαρκέσει 9 μήνες Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα καθήκοντά της υπό ήπιους ρυθμούς και σταδιακά, καθώς η πλήρης ανάρρωσή της είναι πιθανόν να διαρκέσει μέχρι και εννέα μήνες.

Η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον αποτελεί την πρώτη είδηση σε πλήθος μέσων ενημέρωσης στη Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, μετά τη δημοσιοποίηση της νοσηλείας της στις 17 Ιανουαρίου, με το παλάτι να προχωρά σε διευκρινίσεις, εφόσον το όλο θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Η βασιλική οικογένεια επιβεβαίωσε πως η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ωστόσο αρχικά είπε πως δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω ανακοινώσεις, καθώς η επιθυμία της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν να διατηρηθεί ιδιωτικότητα.

Πολλά διεθνή Μέσα Ενημέρωσης όμως, ξεκίνησαν εικασίες σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, μερικά εξ αυτών, να υποστηρίξουν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έπεσε σε κώμα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, με εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον να δηλώνει στο People πως «κάτι τέτοιο δεν ισχύει». Παράλληλα χαρακτήρισε όλη τη φημολογία ως «ανοησίες».

Η επίσημη ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας θέλει την Κέιτ Μίντλετον να αναρρώνει κανονικά μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο στα τέλη του Ιανουαρίου, ενώ η ίδια θα απέχει από τα βασιλικά της καθήκοντα, μέχρι και μετά το Πάσχα. H διάγνωση δεν δημοσιοποιήθηκε, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως δεν αφορά σε κάποια μορφή καρκίνου.

Η εκπομπή «Fiesta», με παρουσιάστρια την Έμα Γκαρσία ανέφερε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ λεπτομέρειες, εκτός και η πορεία της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη χειρουργική επέμβαση δεν εξελιχθεί όπως προβλέπεται από τους θεράποντες ιατρούς».

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύτηκε για περίπου δύο εβδομάδες στην κλινική Marylebone του Λονδίνου, ενώ τώρα αναρρώνει στο Adelaide Cottage στο Γουίνσδορ. Η ανακοίνωση του προβλήματος υγείας της Κέιτ ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με την είδηση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου, στον οποίο διεγνώσθη διευρυμένος προστάτης. Ομοίως ο βασιλιάς Κάρολος έπρεπε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, ωστόσο τώρα αναρρώνει. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το χειρουργείο. Ο βασιλιάς Κάρολος βρέθηκε χθες στην εκκλησία στο Σάντρινγκχαμ, μια εβδομάδα μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο. Παρακολούθησε την πρωινή λειτουργία στην Αγία Μαρία Μαγδαληνή, συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα.

Με πληροφορίες από marca, express

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κέιτ Μίντλετον: Ούτε σωματοφύλακες ούτε σοφέρ, μόνο ο Ουίλιαμ – Το παρασκήνιο του εξιτηρίου της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Ούτε σωματοφύλακες ούτε σοφέρ, μόνο ο Ουίλιαμ – Το παρασκήνιο του εξιτηρίου της

Όσα γίνονται γνωστά τώρα για το πώς η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το νοσοκομείο μετά από 14 ημέρες νοσηλείας, καθώς και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό της τώρα – και οι ρόλοι τους
LIFO NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της κινδύνευσε σοβαρά» - Όσα ακούστηκαν σε ισπανική πολιτική εκπομπή

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της κινδύνευσε σοβαρά» - Όσα ακούστηκαν σε ισπανική πολιτική εκπομπή

Στην εκπομπή Fiesta της ισπανικής τηλεόρασης, μόλις την Κυριακή ακούστηκαν λεπτομέρειες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, η οποία πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία της Ζανγκ Γιαντί: Από τα ταξίδια στο Θιβέτ στη φυλακή στην Κίνα

Διεθνή / Ζανγκ Γιαντί: Η φοιτήτρια που έγινε φωνή για το Θιβέτ και χάθηκε στην Κίνα

Η υπόθεση της 22χρονης Ζανγκ Γιαντί συγκλονίζει: μετά από ταξίδι στο Θιβέτ και δράση υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συνελήφθη στην Κίνα με την κατηγορία της «υποκίνησης σε ανταρσία»
LIFO NEWSROOM
Σκωτία: Ξεχωριστές τουαλέτες για αγόρια και κορίτσια στα σχολεία με βάση το βιολογικό φύλο

Διεθνή / Σκωτία: Ξεχωριστές τουαλέτες στα σχολεία με βάση το βιολογικό φύλο - Η οδηγία για τους τρανς μαθητές

Τον Απρίλιο, δικαστής αποφάνθηκε ότι τα σχολεία στη Σκωτία οφείλουν να παρέχουν τουαλέτες χωριστές για κάθε φύλο, αφού ορισμένα διέθεταν αποκλειστικά ουδέτερες εγκαταστάσεις
LIFO NEWSROOM
Η «Σιδηρά Κυρία» της Ιαπωνίας Σανάε Τακαίτσι θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός

Διεθνή / Η «Σιδηρά Κυρία» της Ιαπωνίας Σανάε Τακαίτσι θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός

Η Σανάε Τακαίτσι, η «Σιδηρά Κυρία» της Ιαπωνίας, διεκδικεί την πρωθυπουργία, αντιμετωπίζοντας τον Σιντζίρο Κοϊζούμι - Οι πολιτικές της θέσεις, τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις της για την ηγεσία του LDP
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Έγραφαν ‘είναι ο Κάρολος ο πατέρας του Χάρι;’» - Της περνούσαν λαθραία τα tabloids στο παλάτι

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Έγραφαν "είναι ο Κάρολος ο πατέρας του Χάρι;"» - Της περνούσαν λαθραία τα tabloids στο παλάτι»

Η πριγκίπισσα παραβίαζε τους βασιλικούς κανόνες, σύμφωνα με τον επί χρόνια κομμωτή της, Ρίτσαρντ Ντάλτον, ο οποίος εξήγησε ότι η συχνά την αναστάτωναν όσα γράφονταν για εκείνη
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΧΕΓΚΣΕΘ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Κοινή επίθεση Τραμπ - Χέγκσεθ στην στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ: «Θα απολύσω όποιον δεν μου αρέσει - Γίναμε υπουργείο Woke»

Μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση στρατιωτικών ηγετών - Μίλησαν για «δεκαετίες παρακμής» που προκλήθηκαν από πολιτικές που προωθούν την ποικιλομορφία
LIFO NEWSROOM
«Φοβάμαι ότι εάν ο Diddy αφεθεί ελεύθερος θα έρθει να με εκδικηθεί», λέει η Κάσι Βεντούρα

Διεθνή / «Φοβάμαι ότι εάν ο Diddy αφεθεί ελεύθερος θα έρθει να με εκδικηθεί», λέει η Κάσι Βεντούρα

Η πρώην σύντροφος του Diddy και βασική μάρτυρας κατηγορίας εις βάρος του για την κατ' εξακολούθηση κακοποίησή της εξέφρασε τους φόβους της στο ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερος
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ απειλεί το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ με αποκλεισμό από ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ απειλεί το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ με αποκλεισμό από ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις

Η κυβέρνηση Τραμπ ξεκινά διαδικασία αποκλεισμού (debarment) κατά του Χάρβαρντ, θέτοντας σε κίνδυνο δισεκατομμύρια δολάρια ομοσπονδιακής χρηματοδότησης, με αφορμή καταγγελίες για αντισημιτισμό στην πανεπιστημιούπολη
LIFO NEWSROOM
Ο Daniel Ek αποχωρεί από τη θέση του CEO της Spotify μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες

Διεθνή / Ο Daniel Ek αποχωρεί από τη θέση του CEO της Spotify μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες

Ο 42χρονος Ek, που ηγήθηκε της Spotify από το 2006, χαρακτήρισε τη μετάβαση ως «φυσικό βήμα», υπογραμμίζοντας ότι είναι «έτοιμος να περάσει από τον ρόλο του παίκτη σε εκείνον του προπονητή»
LIFO NEWSROOM