Κέιτ Μίντλετον: Εμφανίστηκε με τιάρα που δεν είχε φορεθεί έναν αιώνα

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε τιάρα που φυλασσόταν για έναν αιώνα Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Κέιτ Μίντλετον ξεχώρισε στο επίσημο δείπνο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς τιμήν του προέδρου της Νοτίου Κορέας Γιουν Σουν Γιέο.

Τα βλέμματα πολλών απέσπασε η εντυπωσιακή τιάρα που φορούσε για πρώτη φορά η Κέιτ Μίντλετον. Πρόκειται για την τιάρα Strathmore Rose, η οποία δεν είχε φορεθεί για σχεδόν έναν αιώνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «The Court Jeweler».

Να σημειωθεί πως η εν λόγω τιάρα που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον είχε αγοραστεί από έναν έμπορο τον Απρίλιο του 1923 στο Λονδίνο. Επρόκειτο για το δώρο που έλαβε από τους γονείς της η βασιλομήτωρ Ελισάβετ για τον γάμο της με τον μετέπεια βασιλιά Γεώργιο ΣΤ.

Τη συγκεκριμένη τιάρα, η Κέιτ Μίντλετον τη συνδύασε με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' ενώ επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία της Τζένι Πάκαμ σε ιβουάρ χρώμα κεντημένη με χρυσά κεντητά λουλούδια.

Η Κέιτ Μίντλετον απευθύνεται συχνά στη συγκεκριμένη σχεδιάστρια για μερικές από τις πιο εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις της. Για παράδειγμα, δική της δημιουργία φόρεσε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «No time to die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ το 2021.

Να σημειωθεί πως ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, τον Γιόν Σουκ Γιεόλ, φορώντας γραβάτα με μικρές ελληνικές σημαίες που κέντρισε το ενδιαφέρον. Η γραβάτα την οποία φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος ήταν γνωστού ελληνικού οίκου, ενώ την ίδια είχε επιλέξει και στο ταξίδι του στην Κένυα στο τέλος Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM