Κατέρρευσε γερανός σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην Ιταλία

Κατέρρευσε γερανός σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην Ιταλία Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου
0

Γερανός που βρισκόταν σε υπεράκτια εξέδρα άντλησης πετρελαίου της εταιρείας Eni κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι και να αγνοείται ο χειριστής του, ανακοίνωσε η ιταλική πετρελαϊκή εταιρεία.

Ο γερανός βρισκόταν σε λειτουργία στην εξέδρα Barbara F, 60 χιλιόμετρα ανοικτά της Ανκόνα, όταν ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα πλοίο εφοδιασμού και να τραυματίσει δύο ανθρώπους που επέβαιναν σε αυτό προτού καταλήξει στη θάλασσα, επεσήμανε η Eni σε σύντομη ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό του χειριστή του γερανού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM