No.1

Κατακραυγή για ραδιοσταθμό στη Δανία που σκότωσε «στον αέρα» ένα κουνέλι

Κατακραυγή για ραδιοσταθμό στη Δανία που σκότωσε «στον αέρα» ένα κουνέλι Facebook Twitter
Ο Άλαν.
3

Έντονες επικρίσεις δέχεται ένας ραδιοφωνικός σταθμός στη Δανία γιατί παραγωγός του σκότωσε ένα κουνέλι κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής εκπομπής. Οι ιδιοκτήτες του σταθμού υποστηρίζουν ότι αποτελούσε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την «υποκρισία της καλής μεταχείρισης των ζώων» στη χώρα.

Σύμφωνα με το Sky News, ο παρουσιαστής Asger Juhl φιλοξενούσε στο ραδιόφωνο Radio24syv μία συζήτηση σχετικά με την μεταχείριση των ζώων, όταν χτύπησε με μία τρόμπα ποδηλάτου τον Άλαν, ένα κουνέλι εννέα εβδομάδων. Ο ίδιος δήλωσε ότι το έκανε θέλοντας να δείξει την υποκρισία των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, οι οποίοι τρώνε κρέας από το σούπερ μάρκετ.

Η Linse Kessler, η οποία συμμετείχε προηγουμένως στη συζήτηση, ξαναμπήκε στο στούντιο και προσπάθησε να αποτρέψει τον παρουσιαστή από το να σκοτώσει το κουνέλι, τον κυνήγησε γύρω από το τραπέζι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στη σελίδα του ραδιοσταθμού στο Facebook, αναρτήθηκε στη συνέχεια ένα βίντεο που δείχνει το τηγάνισμα κρέατος, με ένα σχόλιο που αναφέρει ότι ο κ. Juhl και ο συμπαρουσιαστής του θα φάνε το κουνέλι.

Η εκπομπή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ακροατές, με κάποιους να ζητούν το μποϊκοτάζ του σταθμού.

Σε ανακοίνωσή τους, οι υπεύθυνοι του σταθμού ανέφεραν πως γνώριζαν ότι «θα προκαλούνταν αντιδράσεις», ενώ πρόσθεσαν ότι το κουνέλι σκοτώθηκε «με ορθό τρόπο, σύμφωνα με τις πολύ συγκεκριμένες οδηγίες που μας έδωσε ένας υπάλληλος ζωολογικού κήπου - οπότε το κουνέλι δεν υπέφερε».

«Το κουνέλι μας είχε μια καλή ζωή, σε αντίθεση με τον τρόπο που η βιομηχανοποιημένη γεωργία μεταχειρίζεται τα ζώα κάθε μέρα», τονίζουν, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ήθελαν να προσβάλλουν κανένα και λυπούνται που πολλοί παρανόησαν το μήνυμά τους.

3

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
...Τους κανεις comment στο FB του σταθμου κ σε μπλοκαρουν,αφου πρωτα σε βρισουν στο inbox σου!!!!Πολυ ωραιος σταθμος....Ευγε στα τερατα που δουλευουν εκει.....
Δεν είμαι ο μόνος δηλαδή. Και το ζήτημα δεν είναι μόνο στο κρέας και τα ζωικά προϊόντα. Ο εργαζόμενος μέσου μισθού δεν έχει τη δυνατότητα να είναι guilt free. Είσαι φυτοφάγος, μπράβο. Οι φράουλες απο τη Μανωλάδα στα οικογενειακά σου κειμήλια να φανταστώ! Όλη μας η ζωή στη Δύση υποστηρίζεται απο τη μιζέρια στη λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Δεν γίνεται να κάνουμε share αυτό το άρθρο απο το iPhone το οποίο για να κατασκευαστεί έχει αφομοιώσει κυριολεκτικά πόνο. Είναι πιο ενάρετο να κυνηγά κανείς την τρωφή του. Exploit and be exploited.-
Απίστευτη η δικαιολογία, Δηλ εάν ήθελαν να δείξουν την υποκρισία του κόσμου για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται στη Συρία από Τζιχατιστές, τι θα έκαναν????