Καλιφόρνια: Μαϊμού κάλεσε το 911 προκαλώντας αστυνομική κινητοποίηση σε ζωολογικό πάρκο

A primate suspect: Mischievous monkey in US zoo dials 911 Facebook Twitter
Φωτ.: Γραφείο Σερίφη Κομητείας San Luis Obispo
0

Αστυνομικές δυνάμεις της Καλιφόρνια έσπευσαν στο ζωολογικό κήπο μετά από κλήση στο 911, μόνο για να διαπιστώσουν πως αυτός που είχε καλέσει δεν ήταν άλλος από μια άτακτη μαϊμού. 

Οι ελεγκτές στο τηλεφωνικό κέντρο που έλαβαν την κλήση το βράδυ του Σαββάτου, έστειλαν αμέσως ενισχύσεις στο Zoo to You, ένα πάρκο 320 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να βρουν ανθρώπους σε κίνδυνο. 

Ακάθεκτοι, αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο, συνέχισαν να ερευνούν το χώρο. 

«Κι έπειτα όλα λύθηκαν... Πρέπει να ήταν ο Ρουτ, η μαϊμού καπουτσίνος» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media το γραφείο του σερίφη, στην κομητεία Σαν Λουίς Ομπίσπο. 

«Προφανώς, ο Ρουτ είχε σηκώσει το κινητό του ζωολογικού πάρκου που ήταν στο golf cart... όχημα που χρησιμοποιείται για να κυκλοφορείς στην περιοχή των 40 στρεμμάτων». 

Δεν είναι να απορεί κανείς, δεδομένου του ότι οι καπουτσίνοι είναι φιλοπερίεργα πλάσματα που παρατηρούν, περιεργάζονται και παίζουν με τα αντικείμενα που πιάνουν. 

«Και αυτό ακριβώς έκανε κι ο Ρουτ... απλώς συνέβη να πατήσει το σωστό συνδυασμό κουμπιών στο τηλέφωνο και να μας καλέσει» 

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ

Διεθνή / Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισ. ευρώ για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Τη Δευτέρα επιδόθηκε ρηματική διακοίνωση από την Πολωνία στη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις. Η συνέχεια διαδραματίστηκε στη Βαρσοβία με την Αν. Μπέρμποκ να επαναλαμβάνει «nein»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ