Καλιφόρνια: Μαϊμού κάλεσε το 911 προκαλώντας αστυνομική κινητοποίηση σε ζωολογικό πάρκο

A primate suspect: Mischievous monkey in US zoo dials 911 Facebook Twitter
Φωτ.: Γραφείο Σερίφη Κομητείας San Luis Obispo
0

Αστυνομικές δυνάμεις της Καλιφόρνια έσπευσαν στο ζωολογικό κήπο μετά από κλήση στο 911, μόνο για να διαπιστώσουν πως αυτός που είχε καλέσει δεν ήταν άλλος από μια άτακτη μαϊμού. 

Οι ελεγκτές στο τηλεφωνικό κέντρο που έλαβαν την κλήση το βράδυ του Σαββάτου, έστειλαν αμέσως ενισχύσεις στο Zoo to You, ένα πάρκο 320 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να βρουν ανθρώπους σε κίνδυνο. 

Ακάθεκτοι, αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο, συνέχισαν να ερευνούν το χώρο. 

«Κι έπειτα όλα λύθηκαν... Πρέπει να ήταν ο Ρουτ, η μαϊμού καπουτσίνος» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media το γραφείο του σερίφη, στην κομητεία Σαν Λουίς Ομπίσπο. 

«Προφανώς, ο Ρουτ είχε σηκώσει το κινητό του ζωολογικού πάρκου που ήταν στο golf cart... όχημα που χρησιμοποιείται για να κυκλοφορείς στην περιοχή των 40 στρεμμάτων». 

Δεν είναι να απορεί κανείς, δεδομένου του ότι οι καπουτσίνοι είναι φιλοπερίεργα πλάσματα που παρατηρούν, περιεργάζονται και παίζουν με τα αντικείμενα που πιάνουν. 

«Και αυτό ακριβώς έκανε κι ο Ρουτ... απλώς συνέβη να πατήσει το σωστό συνδυασμό κουμπιών στο τηλέφωνο και να μας καλέσει» 

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον «πέρασε» η ΕΕ: Προβλέπει αποκατάσταση 20% έως το τέλος της δεκαετίας

Περιβάλλον / Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον ψήφισε η ΕΕ για αποκατάσταση του 20% της γης και της θάλασσας μέχρι το 2030

Φύτευση δέντρων, ενίσχυση του πληθυσμού των μελισσών και προστασία των θαλασσών - Τι προβλέπει ο νόμος - Γιατί ξέσπασε πολιτική θύελλα στην Αυστρία
NEWSROOM
Ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει προστασία από την απέλαση και άδειες εργασίας για συζύγους Αμερικανών πολιτών

Διεθνή / Ο Μπάιντεν νομιμοποιεί τους μετανάστες συζύγους Αμερικανών πολιτών

Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι περισσότεροι από 500.000 σύζυγοι Αμερικανών πολιτών θα επωφεληθούν, αλλά και επιπλέον 50.000 νέοι κάτω των 21 ετών των οποίων ο γονέας είναι παντρεμένος με Αμερικανό πολίτη
NEWSROOM