Αυτοί οι αστυνομικοί εκπλήρωσαν αρχικά το καθήκον τους, αλλά στη συνέχεια έκαναν τη δουλειά του ανθρώπου που συνέλαβαν: παρέδωσαν λουλούδια, για τη Γιορτή της Μητέρας.

 

Αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε κλήση για τροχαίο ατύχημα στο Φέρφιλντ της Καλιφόρνια φρόντισαν αυτό το ατυχές γεγονός να μην γίνει η αιτία να μην πάρουν μητέρες τα λουλούδια που τους είχαν στείλει.Μετά το τροχαίο- κατά το οποίο δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές- η αστυνομία συνέλαβε διανομέα ανθοπωλείου που ενεπλάκη σε αυτό, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών, με συνέπεια να προκαλέσει το ατύχημα.Στο αυτοκίνητο του διανομέα υπήρχαν 10 ανθοδέσμες. Ένας από τους αστυνομικούς πρότεινε αστειευόμενος να παραδώσουν οι ίδιοι τα λουλούδια, αλλά τελικά η ιδέα του υιοθετήθηκε. Έτσι, οι ένστολοι χωρίστηκαν και παρέδωσαν τα λουλούδια στην περιοχή.

 

«Σκεφτήκαμε ότι δεν μπορούσαμε απλά να τα αφήσουμε εκεί, ενώ άνθρωποι τα είχαν πληρώσει και τα είχαν στείλει. Είχαμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, έτσι ώστε να δώσουμε λίγο χαρά σε μερικές μητέρες», δήλωσε ο Τζοσάια Γιάκομπσεν, ένας από τους αστυνομικούς.

 

Κάποιοι από τους παραλήπτες των λουλουδιών ήταν αρχικά επιφυλακτικοί βλέποντας έναν αστυνομικό να παραδίδει μια ανθοδέσμη. Πίστευαν ότι επρόκειτο για κάποιου είδους φάρσα. Αλλά μόλις συνειδητοποιούσαν ότι δεν επρόκειτο για αστείο «σοκάρονταν με θετικό τρόπο», σύμφωνα με τον Γιάκομπσεν.

 

Με πληροφορίες από CNN