Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Τόνγκα - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Τόνγκα - Προειδοποιήση για τσουνάμι Facebook Twitter
Φωτ.: EMSC.
0

Σεισμός μεγέθους 7,1 βαθμών σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται περίπου 207 χιλιόμετρα ανατολικά του νοτιοανατολικού τμήματος της πόλης Νεϊάφου, στην Τόνγκα, ανακοίνωσε το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ USGS.

Προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε για την Αμερικανική Σαμόα, σύμφωνα με το Κέντρο Προειδοποιήσεων για τσουνάμι του Ειρηνικού (PTWC).

Υπάρχει το ενδεχόμενο από τον σεισμό να προκληθούν επικίνδυνα παλιρροϊκά κύματα εντός απόστασης 300 χιλιομέτρων από το επίκεντρό του κατά μήκος των ακτών της Νιούε και της Τόνγκα, προσθέτει σε ανακοίνωσή του το USGS.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ανέρχεται σε 10 χιλιόμετρα, διευκρινίζει επίσης το USGS.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από app της επιθυμίας σε app της ισχύος: το Grindr μπαίνει στον κόσμο του Τραμπ

Διεθνή / Από app της επιθυμίας σε app της ισχύος: το Grindr μπαίνει στον κόσμο του Τραμπ

Το Grindr δεν είναι πια μόνο μια εφαρμογή γνωριμιών: επενδύει σε λόμπινγκ, αποκτά δικό του μηχανισμό επιρροής στην Ουάσινγκτον και πλησιάζει όλο και περισσότερο έναν πολιτικό κόσμο που έχει ήδη επιστρέψει εχθρικός απέναντι στα LGBTQ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM