ΗΠΑ: Προσπάθησε να απαγάγει μαθήτρια- Τον κατέδωσαν οι ίδιοι οι γονείς του

Colorado man who allegedly tried to kidnap girl turned in by own parents Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ένας 28χρονος Αμερικανός ο οποίος επιχείρησε να απαγάγει κορίτσι έξω από σχολείο στο Κολοράντο.

Η μαθήτρια είπε στην αστυνομία πως καθόταν στις σκάλες όταν την πλησίασε ένας άνδρας και τη ρώτησε εάν φοιτά εκεί. Στη συνέχεια κάθισε και αυτός στα σκαλιά, δημιουργώντας την ένα έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

Όταν η νεαρή άρχισε να κινείται, ο 28χρονος Diego Gettler την άρπαξε και την ακινητοποίησε τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από τη μέση της. 

Η μαθήτρια ούρλιαξε για βοήθεια και εκείνος τής κάλυψε το στόμα για να τη σταματήσει, όπως αναφέρεται στον αστυνομικό φάκελο. 

Πάλεψε για να απελευθερωθεί και στην προσπάθεια της να φύγει, τράβηξε τη μάσκα που φορούσε στο πρόσωπο και αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του. Αυτό φαίνεται πως τον φόβισε και το έβαλε στα πόδια. 

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε η αστυνομία φέρεται να δείχνουν τον Gettler να παρκάρει κοντά στο σχολείο πριν προσπαθήσει να απαγάγει το κορίτσι. Τα πλάνα τον δείχνουν αργότερα να τρέχει πίσω στο αυτοκίνητό του.

Για να μπορέσουν να τον εντοπίσουν, οι Αρχές δημοσίευαν φωτογραφίες του και ζήτησαν τη βοήθεια των πολιτών για την αναγνώρισή του. 

Τρεις μέρες αργότερα, επικοινώνησαν με την αστυνομία οι ίδιοι οι γονείς του, ενημερώνοντας τους ντετέκτιβ για τις υποψίες τους πως επρόκειτο για τον γιο τους «βάσει των φωτογραφιών από την κάμερα ασφαλείας που δημοσιεύτηκαν, αλλά και το όχημα τα χαρακτηριστικά του οποίου ταιριάζουν με αυτό του γιου τους». 

Ο 28χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα και πλέον είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο. 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Οι συγγενείς της Βιρτζίνια Τζιούφρε δηλώνουν έκπληκτοι που οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση λίγο πριν τη δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Διεθνή / Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Μέχρι σήμερα, οι αεροπορικές εταιρείες παρείχαν στοιχεία επιβατών στην Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών κυρίως για ελέγχους που σχετίζονται με την τρομοκρατία και την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM