ΗΠΑ: Ομοφυλόφιλος influencer υποστηρικτής του Τραμπ βρέθηκε νεκρός ενώ κατηγορούνταν για δολοφονία

ΗΠΑ: Ομοφυλόφιλος influencer υποστηρικτής του Τραμπ βρέθηκε νεκρός ενώ κατηγορούνταν για δολοφονία Facebook Twitter
Φωτ. Garrett Bruno / Instagram
0

Νεκρός βρέθηκε ένας 33χρονος ομοφυλόφιλος influencer και υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ αντιμετώπιζε δίκη με την κατηγορία της δολοφονίας δευτέρου βαθμού.

Το πτώμα του Garrett Bruno βρέθηκε στο σπίτι των γονιών του στο Mount Dora της Φλόριντα, την Τρίτη. Οι ιατροδικαστές της κομητείας Όραντζ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του influencer και δήλωσαν ότι η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε νεκρός, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 33χρονος περίμενε τη δίκη του, σχετικά με τη συμμετοχή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Δυτικό Χόλιγουντ, τον Οκτώβριο. Αναλυτικότερα ο Garrett Bruno κατηγορείται ότι πέρασε με κόκκινο φανάρι, ενώ έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 83χρονη που κατέληξε νεκρή.

Η τοξικολογική έκθεση τότε, έδειξε πως τη στιγμή του δυστυχήματος στον οργανισμό του υπήρχε κεταμίνη και ψυχοτρόπος ουσία. Εννέα ημέρες μετά μάλιστα, φωτογραφήθηκε μέρα μεσημέρι να κάνει ναρκωτικά έξω από το σπίτι του στο Δυτικό Χόλιγουντ, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο Garrett Bruno ήταν δημοφιλής στα social media με το ψευδώνυμο @garrett.travels. Είχε περισσότερους από 60.000 ακόλουθους στο Instagram και μοιραζόταν συχνά τις δεξιές του πεποιθήσεις.

Μάλιστα στα highlights του με τίτλο «politics», αποκάλυπτε την υποστήριξή του στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς, καθώς και τη στάση του κατά της μετανάστευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη σε ατύχημα με σκούτερ, το οποίο τον άφησε σε κώμα. Η αστυνομία τον ανακάλυψε στο νοσοκομείο όταν πήγε να τον συλλάβει στις 15 Νοεμβρίου.

Ανέκτησε τις αισθήσεις του τον Δεκέμβριο και, μετά από μια περίοδο κράτησης, βγήκε με εγγύηση τον Ιανουάριο.

Με πληροφορίες από Pink News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστραλία: Νεκρή ηλικιωμένη που ξεχάστηκε σε τροπικό νησί όταν το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε χωρίς αυτήν

Διεθνή / Αυστραλία: Νεκρή ηλικιωμένη που ξεχάστηκε σε τροπικό νησί όταν το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε χωρίς αυτήν

Μια 80χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη νήσο Λίζαρντ αφού το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε χωρίς αυτήν - Έρευνα διεξάγεται για την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και τις ευθύνες του πληρώματος
LIFO NEWSROOM
Σουδάν: Ο ηγέτης των παραστρατιωτικών λέει ότι θέλει «ενότητα» που θα την επιτύχει «με ειρήνη ή με πόλεμο»

Διεθνή / Σουδάν: Ο ηγέτης των παραστρατιωτικών θέλει «ενότητα» που θα την επιτύχει «με ειρήνη ή με πόλεμο»

Ο Μοχάμεντ Νταγκλό είπε ότι «ερευνητικές επιτροπές» έφτασαν στην Ελ Φάσερ και ότι ο ίδιος «απαιτεί να λογοδοτήσουν όσοι διέπραξαν λάθη», αναφερόμενος στις κατηγορίες για βιαιοπραγίες σε βάρος αμάχων
LIFO NEWSROOM
Η Ευρώπη «μετρά ημέρες» πριν σταματήσει η παραγωγή αυτοκινήτων λόγω της κρίσης στους ημιαγωγούς

Διεθνή / Η Ευρώπη «μετρά ημέρες» πριν σταματήσει η παραγωγή αυτοκινήτων λόγω της κρίσης στους ημιαγωγούς

Tα εργοστάσια της BMW, της Fiat, της Peugeot και της Volkswagen λειτουργούν πλέον «με τα τελευταία αποθέματα», αφού τα αποθέματα ημιαγωγών εξαντλούνται μετά την απαγόρευση εξαγωγών που επέβαλε το Πεκίνο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Απαγορεύθηκε η πρόσβαση του Ερυθρού Σταυρού σε Παλαιστίνιους κρατούμενους

Διεθνή / Ισραήλ: Απαγορεύθηκε η πρόσβαση του Ερυθρού Σταυρού σε Παλαιστίνιους κρατούμενους

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού ανέφερε ότι «δεν έχει πλέον πρόσβαση στους Παλαιστίνιους κρατουμένους από τις 7 Οκτωβρίου 2023» και υπογράμμισε ότι ο σκοπός αυτών των επισκέψεων ήταν «καθαρά ανθρωπιστικός»
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ λέει ότι απέτρεψε πόλεμο Ινδίας–Πακιστάν απειλώντας με δασμούς 250% – «Ο Μόντι είναι killer»

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει ότι απέτρεψε πόλεμο Ινδίας–Πακιστάν απειλώντας με δασμούς 250% – «Ο Μόντι είναι killer»

Παρά τις δημόσιες αναφορές του Αμερικανού προέδρου ότι «έσωσε την κατάσταση», η κόντρα φαίνεται να έχει ψυχράνει τις σχέσεις Ουάσιγκτον–Νέου Δελχί, οι οποίες ήταν στενές τα τελευταία χρόνια
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Ιστορική ενίσχυση 1 δισ. δολαρίων για τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος

Διεθνή / Γερμανία: Ιστορική ενίσχυση 1 δισ. δολαρίων για τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος

Στη χρηματοδότηση εντάσσονται και οι λεγόμενοι «Δίκαιοι των Εθνών», δηλαδή άνθρωποι που, χωρίς να είναι Εβραίοι, ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
LIFO NEWSROOM