Η μεγάλη αλλαγή του "Choco": Ο άστεγος που έκανε γενέθλια στο σκύλο του μετρά τώρα 183.000 followers

Η μεγάλη αλλαγή του "Choco": Ο άστεγος που έκανε γενέθλια στο σκύλο του μετρά τώρα 183.000 followers Facebook Twitter
0

Στις αρχές της χρονιάς, κάπου τον Ιανουάριο, ο "Choko" Jose Luis Matos ήταν ακόμη άστεγος και τα αυτοσχέδια γενέθλια που έκανε σε έναν σκύλο του, στον δρόμο, έγιναν τότε viral. 

Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου και λίγο καιρό αργότερα, κατάφεραν να βρουν ποιος ακριβώς είναι και εκατοντάδες άνθρωποι αποφάσισαν να τον βοηθήσουν. Έκτοτε, η ζωή του άλλαξε ριζικά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύσει τακτικά στο Instagram, όπου μετρά 183.000 followers. 

Και πρόσφατα ο συγκεκριμένος άντρας, γνωστός ως "Choco" στους δρόμους της πόλης Μπουκαραμάνγκα, στην Κολομβία, έλαβε την πολύτιμη βοήθεια ενός ιδρύματος, που του έδωσε έναν χώρο, ώστε να πάψει πλέον να είναι άστεγος και να ζει εκεί όσο θέλει. 

Το βίντεο με τα γενέθλια στον σκύλο του που έγινε viral:

Ήδη ο "Choco" έχει ξεκινήσει διάφορες κινήσεις προκειμένου να βελτιώσει την υγεία και την ποιότητα ζωής του, αλλά και των κατοικιδίων του, Nena και Shaggy, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Την ίδια στιγμή, έχει λάβει επίσης δεκάδες δωρεές κάθε είδους, από ρουχισμό και φαγητό μέχρι παιχνίδια για τα σκυλιά του, καθώς επίσης ιατρική και κτηνιατρική φροντίδα. 

Η ιστορία του "Choco" έφτασε να γίνει μέχρι και κομμάτι των Simpsons:

Πριν μερικές ημέρες, φτάνοντας στο ίδρυμα, που του πρόσφερε βοήθεια, υποσχέθηκε να γίνει κάποιος που θα συνεχίσει να παλεύει για τα όνειρά του. 

«Μου έδειξαν το βίντεο, στις 7 Ιανουαρίου. Μου είπαν, "Choco, Choco, είσαι διάσημος, έχεις περισσότερους followers από μια συναυλία. Όταν ξύπνησα, είδα ένα σωρό ανθρώπους γύρω μου. Νόμιζα ότι κάτι είχα κάνει, αλλά δεν είχα κάνει τίποτα», είπε μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Ο "Choco" αφηγήθηκε την ιστορία πίσω από το βίντεο που τον έκανε διάσημο στα social media. «Ήμουν λυπημένος επειδή ο σκύλος μου είχε γενέθλια και ήθελα να του δώσω λίγο κοτόπουλο, αλλά δεν είχα αρκετά χρήματα. Τότε είδα μια γυναίκα να πετάει ένα κέικ και της ζήτησα να μου το δώσει. Εκείνη μου είπε, "Πάρ'το παιδί μου, σίγουρα θα το εκμεταλλευτείς καλύτερα από μένα". Μετά πήγα σε ένα μαγαζί και ζήτησα να μου δώσουν μερικά κεράκια. Τους είπα, "Δώστε μου τα κεριά, δεν θα ζητήσω τίποτα άλλο"», λέει. 

Στη συνέχεια έψαξε να βρει ένα μέρος, όπου θα μπορούσε να είναι μόνος με τα σκυλιά του. Εντόπισε μερικά σκαλιά, που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για τα γενέθλια του Shaggy. Με το κέικ, δυο πιάτα και ένα μαχαίρι που βρήκε κάτω και έπλυνε πριν χρησιμοποιήσει, ξεκίνησε να τραγουδάει το «Happy Birthday».

«Ευχαριστώ τον άνθρωπο που με τράβηξε βίντεο επειδή μου άλλαξε την ζωή και ελπίζω να καταφέρω να συγκεντρώσω χρήματα για ζωάκια σε όλο τον κόσμο», λέει ο "Choco, που δηλώνει συγκινημένος με την ανταπόκριση του κόσμου με αφορμή το βίντεο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ